Τετάρτη 24  Ιουλίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Περδίκκας Εορδαίας: Αξιοσημείωτη η ομιλία του κ. Αμανατίδη

Περδίκκας Εορδαίας: Αξιοσημείωτη η ομιλία του κ. Αμανατίδη

Ο κύριος Αμανατίδης δεν μίλησε ως Πολιτικός και ως Βουλευτής αλλά ως τεχνοκράτης και έχουν ιδιαίτερη σημασία τα όσα είπε, δεδομένου ότι γνωρίζει εκ των έσω το θέμα.

Το λόγο έλαβε ο κ. Αμανατίδης λέγοντας ότι δεν μπορεί να διέρχεται ένα τόσο μεγάλο έργο μέσα από μια Κοινότητα και να μην αγκαλιαστεί από αυτήν, υπάρχουν δεσμεύσεις από την εταιρία και το επιζητούμενο είναι πως αυτές θα γίνουν υλοποιήσιμες.

Προτείνω λοιπόν, εφόσον ο φορέας που συνδιαλέγεται με την Τοπική Κοινωνία είναι ένας ιδιωτικός φορέας, να υπογραφεί με απόφαση του ανωτάτου οργάνου του φορέα και εν προκειμένω του ΔΕΣΦΑ και της ΔΕΔΑ που δεσμεύεται να υλοποιήσει το έργο στο εσωτερικό δίκτυο ένα κείμενο Αρχών και δεσμεύσεων, ένα κείμενο συμφωνίας με βήματα, χρονοδιαγράμματα και τρόπους υλοποίησης, σε διαφορετική περίπτωση προτείνω να υπογραφεί μια προγραμματική συμφωνία εφόσον αυτοι είναι εφικτό.

Επίσης εφόσον υποβλήθηκε ο φάκελος στη ΡΑΕ πρέπει να πιέσουμε όλοι μαζί, καθόσον η άδεια διανομής θα είναι και ένα στοιχείο για τιμολογιακή πολιτική, που θα γίνει για τους Πολίτες, άρα θα πρέπει να γνωρίζουμε και στοιχεία τιμολογιακής πολιτικής, έτσι να καταλήξουμε σε ένα κείμενο που θα γραφεί για ανταποδοτικά σε αυτόν που αρμόζει να τα κάνει(είναι υπόχρεος) και τις βασικές αρχές που θα συνυπογραφούν από όλους για το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης αυτού του έργου και των ανταποδοτικών δεσμέυσεων το οποίο   να είναι ελεγχόμενο από μια κοινή η επιτροπή, έτσι ώστε να υπάρχει ασφάλεια στην υλοποίηση αναγραφομένων των συμβαλλόμενων πλευρών.



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021