Τρίτη 23  Ιουλίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Όπλα, Κοκαΐνη, ναρκωτικά, φυγοδικία - Πλούσιο Αστυνομικό δελτίο

Όπλα, Κοκαΐνη, ναρκωτικά, φυγοδικία - Πλούσιο Αστυνομικό δελτίο

23-07-2022: Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί σε περιοχή των Γρεβενών για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Κοζάνη, 23 Ιουλίου 2022
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί σε περιοχή των Γρεβενών για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων
Συνελήφθησαν χθες (22-07-2022) τις βραδινές ώρες σε περιοχή των Γρεβενών, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 18 και 21 ετών για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, κατά περίπτωση.
Συγκεκριμένα, σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν από προαναφερόμενους αστυνομικούς σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό και συνοδηγό τους ανωτέρω, σε περιοχή των Γρεβενών, βρέθηκαν συνολικά στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν, δύο (2) μεταλλικά γκλοπ, μία σιδηρογροθιά και ένας τρίφτης κάνναβης με υπολείμματα κάνναβης.
Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.
22-07-2022: Συνελήφθη 30χρονος ημεδαπός στην Κοζάνη για κατοχή κοκαΐνης και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
 
Κοζάνη, 22 Ιουλίου 2022
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθη 30χρονος ημεδαπός στην Κοζάνη για κατοχή κοκαΐνης και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων
Μεταξύ άλλων κατασχέθηκαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, -209,4- γραμμάρια κοκαΐνης, -2- μαχαίρια και το χρηματικό ποσό των -635- ευρώ
Συνελήφθη σήμερα (22 -07-2022 ) το μεσημέρι σ την Κοζάνη , από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης , 30 χρονος ημεδαπός, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων .
Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένης δράσης για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, σήμερα το μεσημέρι στην Κοζάνη σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 30χρονο, βρέθηκαν στην κατοχή του συνολικά -209,4- γραμμάρια κοκαΐνης και το χρηματικό ποσό των -335- ευρώ, τα οποία και κατασχέθηκαν. Επίσης, κατασχέθηκε και το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης και της ανωτέρω Ομάδας ΔΙ.ΑΣ στην οικία του 30χρονου στην Κοζάνη, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν -2- μαχαίρια με μήκος λάμας -6- και -7- εκατοστών, αντίστοιχα, το χρηματικό ποσό των -300- ευρώ, δοχείο με υπολείμματα κάνναβης και μεταλλικό εξάρτημα χρήσης κοκαΐνης.
Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

22-07-2022: Συλλήψεις πέντε ατόμων κατά το τελευταίο 24ωρο σε περιοχές της Καστοριάς για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
 
Κοζάνη, 22 Ιουλίου 2022
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Συλλήψεις πέντε ατόμων κατά το τελευταίο 24ωρο σε περιοχές της Καστοριάς για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών
 
Στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων κατά το τελευταίο 24ωρο, συνελήφθησαν πέντε (5) αλλοδαποί, ηλικίας από 20 έως 44 ετών, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, κατά περίπτωση, σε δύο (2) διαφορετικές περιπτώσεις.
 
Στην πρώτη περίπτωση συνελήφθησαν χθες (21-07-2022) το βράδυ σε δασική περιοχή της Καστοριάς από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 20 και 27 ετών, διότι στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά -6,9- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.
 
Από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι οι προαναφερόμενοι είχαν προμηθευτεί, έναντι χρηματικού ποσού, τις ανωτέρω ναρκωτικές ουσίες από 44χρονο αλλοδαπό, ο οποίος, έπειτα από αναζητήσεις εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ σε βάρος του εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης -8- ετών και χρηματική ποινή -10.000- ευρώ, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
 
Στη δεύτερη περίπτωση συνελήφθησαν χθες (21-07-2022) το απόγευμα σε δασική περιοχή της Καστοριάς από προαναφερόμενους αστυνομικούς , δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 20 και 30 ετών, διότι στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά -2- αυτοσχέδια τσιγάρα με ακατέργαστη κάνναβη, καθώς και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
 
Προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς, ενώ οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους , οδηγήθηκαν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.
 
Οι στοχευμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών και θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον και στο μέλλον.
22-07-2022: Σύλληψη 37χρονου αλλοδαπού στη Φλώρινα, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν Ένταλμα Σύλληψης και καταδικαστική απόφαση Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Κοζάνη, 22 Ιουλίου 2022
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σύλληψη 37χρονου αλλοδαπού στη Φλώρινα, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν Ένταλμα Σύλληψης και καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη χθες (21-07-2022) το μεσημέρι στη Φλώρινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, 37χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν:
Ένταλμα Σύλληψης της κας Ανακρίτριας του 3ου Ειδικού Ανακριτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Αθηνών, για τα αδικήματα της ληστείας και της συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση.
Απόφαση του Β΄ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης -10- μηνών, για τα αδικήματα της πλαστογραφίας με χρήση και της απόπειρας υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης.
O συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.
 
 
 
 


Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021