Σάββατο 20  Ιουλίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Πολιτίδης Χρήστος: Φταίει ο Πατούλης, φταίει ο Μπακογιάννης, φταίει η Αττική οδός! Φταίει ο χοντρός και ο λιγνός!!!

Πολιτίδης Χρήστος: Φταίει ο Πατούλης, φταίει ο Μπακογιάννης, φταίει η Αττική οδός! Φταίει ο χοντρός και ο λιγνός!!!

Με ψέματα, λεκτικές υπερβολές, στημένο κλίμα, εταιρίες που καταλύουν την θέληση του Ελληνικού λάου και πληρώνονται από το Δημόσιο νομίζει θα καταφέρει να επιβιώσει!

Η κλεψύδρα έχει γυρίσει και να μην βιάζεται κανείς, η χώρα έχει μετατραπεί σε βάλτο και η πολιτική διαχείριση είναι νοσηρή.

Το τέλος του πλησιάζει, η φθορά είναι έκδηλη και μη αναστρέψιμη, σύντομα θα τον δούμε να παγώνει το ψεύτικο χαμόγελο στα χείλη του.

"Τα αναξιόπιστα" και είναι πολύ επιεικής χαρακτηρισμός,  "Μέσα" που χρηματίζονται, πλέον διασκεδάζουν τον κόσμο. Η οργή δεν έχει πολιτικό χρώμα και ιδεολογικό μανδύα, αλλά έχει φωνή πολιτική.

Επιμύθιον

Η εμπλοκή Μητσοτάκη με τα 2000 ευρώ σκοπό είχε αφενός μεν να απαλλάξει την εταιρία. Οι αποζημιώσεις μέσω Δικαστικών προσφυγών είναι πολλαπλάσια εκατομμύρια. Να υποσημειώσουμε, οι επικεφαλείς της ΕΛΑΚΤΩΡ που διαχειρίζονται την Αττική Οδό και που έχουν δώσει προσφορά για να πάρουν τα Νερά, "εξωτερικά δίκτυα" είναι του Περιβάλλοντος του εξωθεσμικού Πρωθυπουργού Μητσοτάκη! Αφετέρου δε με την πράξη του προσπαθεί να μετακυλίσει ευθύνες από το πρόσωπο του, δίνοντας την αίσθηση ότι παρεμβαίνει ως πρωθυπουργός.

Υ.Γ.

Ο ακραιονεοφιλελεύθερος ντίλερ συμφερόντων κύριος Μητσοτάκης ξόδεψε αντιπαραγωγικά το χρόνο του, η ημερομηνία λήξης του έχει παρέλθει, καλό είναι να αφεθεί να φθαρεί πλήρως! Ο λογαριασμός από την μεγάλη κεντροδεξιά συνιστώσα θα ζητηθεί είναι σίγουρο.

Οψόμεθα!!!!



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021