Παρασκευή 29  Μαρτίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ / ΕΟΡΔΑΙΑΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ / ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Πρέπει να ενόχλησε πολλές και πολλούς η τελευταία μας δημοσίευση με τίτλο «ΤΑ ΤΡΑΙΝΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ...» γιατί πώς να εξηγήσουμε την στάση διαφόρων γνωστών και αγνώστων που μας ζητούν περισσότερες λεπτομέρειες για την στάση των κυβερνητικών Βουλευτών σχετικά με την χάραξη της νέας σιδηροδρομικής γραμμής Αλβανίας – Θεσσαλονίκης.

Οι Δημότες της Πτολεμαΐδας / Εορδαίας πρέπει να γνωρίζουν ότι:

1ο. Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ / ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, προέκυψε από την αγωνία και τον πόθο να πάμε την περιοχή ΜΠΡΟΣΤΑ, με αγώνες και όχι με παθητικότητα και υποτέλεια. Ήδη η περιοχή βιώνει την «βίαιη απολιγνιτοποίηση με ολέθρια μέχρι τώρα αποτελέσματα.

2ο. Σε ότι αναφερθήκαμε στις μέχρι σήμερα ανακοινώσεις μας προκύπτουν από τα δημοσιεύματα στα ΜΜΕ αλλά και τις προσωπικές επαφές που είχαμε με τους αναφερόμενους βουλευτές, και την στάση τους. Ούτε ήταν ούτε είναι στις προθέσεις μας να συκοφαντήσουμε ή να δυσφημίσουμε κάποιον. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΗΔΗ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΔΑΜ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ, ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ.

Σε αυτή την πρόταση ζητάμε να πάρουν ανοιχτή και υπεύθυνη στάση ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ που φέρουν ταυτότητα, είτε βουλευτή είτε αυτοδιοικητικού είτε εμπλεκόμενου στα ΜΜΕ της περιοχής και όχι μόνο.

Πρέπει να μας πούνε είναι με την πρόταση Σωτηρόπουλου ΝΑΙ ή ΟΧΙ και η κοινωνία της Πτολεμαΐδας / Εορδαίας μετά θα τους κρίνει.

3ο. Είναι προς τιμή του και του οφείλουμε αυτήν την αναγνώριση του Βουλευτού Γιώργου Αμανατίδη που ήταν ο μόνος από τους αναφερόμενους βουλευτές που σήκωσε το τηλέφωνο και ζήτησε συνάντηση μαζί μας ώστε να δοθούν αμοιβαίες εξηγήσεις / διευκρινίσεις, κάτι που δεχτήκαμε, και η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα.

4ο. Οι δημότες της Πτολεμαΐδας / Εορδαίας πρέπει να στηρίξουν με ακόμη μεγαλύτερη μαζικότητα και πίστη τις προσπάθειες που κάνει Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, όλοι μαζί χωρίς κομματικές ταυτότητες και σκοπιμότητες είναι ανάγκη να δώσουμε την τελευταία μάχη που απέμεινε για την ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ / ΤΗΝ ΕΟΡΔΑΙΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ

ΤΗΣ

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ / ΕΟΡΔΑΙΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021