Σάββατο 20  Ιουλίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

 Robert Malone η «μαζική ψύχωση» εν μέσω πανδημίας COVID, μπορεί οδηγήσει στον ολοκληρωτισμό!

 Robert Malone η «μαζική ψύχωση» εν μέσω πανδημίας COVID, μπορεί οδηγήσει στον ολοκληρωτισμό!

Ο Malone μίλησε για την μαζική ψύχωση εν μέσω επιδημίας κορωνοϊού και το συνδύασε με την απάθεια του γερμανικού λαού για το Ολοκαύτωμα κατά τη ναζιστική περίοδο, ως το τέλειο παράδειγμα μαζικής ψύχωσης.
 
«Πώς μπορεί, για παράδειγμα, ο γερμανικός λαός, ο οποίος είναι εξαιρετικά μορφωμένος [και] πολύ φιλελεύθερος με την κλασική έννοια, άνθρωποι με δυτική σκέψη να τρελαθούν τόσο και να κάνουν αυτό το κακό στους Εβραίους; Πώς θα μπορούσε να συμβεί αυτό σε έναν πολιτισμένο λαό;» ρώτησε ο Μαλόουν. «Αυτή η εξήγηση αποτελούσε βασικό επίκεντρο της ακαδημαϊκής έρευνας για δεκαετίες στην Ευρώπη».
 
Ο εφευρέτης της τεχνολογίας εμβολίων mRNA είπε ότι για να συμβεί μαζική ψύχωση, πρέπει να υπάρχει ένα σύνολο προϋποθέσεων. Ένας εξατομικευμένος πληθυσμός χωρίς κοινωνικούς δεσμούς που ταυτίζονται μόνο μέσω ξεχωριστών φυλών, σε συνδυασμό με το άγχος και τη δυσαρέσκεια, δημιουργεί ένα γόνιμο περιβάλλον για να σπείρει τους σπόρους της μαζικής ύπνωσης.
 
«Δεν είμαστε πλέον συνδεδεμένοι μεταξύ μας. [Υπάρχει αυτή η αίσθηση άγχους όπου όλα είναι αιωρούμενα και τα πράγματα μοιάζουν να μην έχουν νόημα – μας κατέχει μια αιωρούμενη δυσαρέσκεια, αυτό το πράγμα δεν είναι σωστό. Αυτό που συμβαίνει στον κόσμο, φαίνεται απλώς να είναι συντριπτικό».
 
 
 
Ο Malone συνέχισε λέγοντας: «Σκεφτείτε τι συνέβη όταν ξέσπασε ο ιός. Ο κόσμος έχει εμμονή με αυτόν τον ιό. Ξαφνικά, κάθε άτομο σε όλο τον κόσμο ήταν ειδικός στη μοριακή ιολογία και την επιδημιολογία.
 
«Όλοι ξαφνικά γίναμε εμμονικοί ειδικοί που ξοδεύουμε όλο τον χρόνο μας στα μέσα ενημέρωσης προσπαθώντας να καταλάβουμε τι στο καλό συμβαίνει, γιατί αυτό που βλέπαμε δεν έβγαζε νόημα.
 
«Αυτές οι συνθήκες, που ολόκληρος ο πληθυσμός επικεντρώνεται σε ένα πράγμα – σχηματίζει κάτι παρόμοιο με την ύπνωση όπου όλοι είναι εντελώς εμμονικοί με ένα πράγμα. Μόλις συμβεί αυτό, οι άνθρωποι χάνουν την ικανότητά τους να έχουν ορθολογική σκέψη και κρίση».
 
 
Η μαζική ψύχωση ανοίγει το δρόμο για τον ολοκληρωτισμό
Ο εφευρέτης του mRNA επεσήμανε δύο βασικά πράγματα σχετικά με την μαζική ψύχωση που ανοίγουν το δρόμο για τον ολοκληρωτισμό.
 
Πρώτον , στελέχη της εξουσίας εκμεταλλεύονται τη στιγμή για να ανέβουν στην εξουσία. Ο Μαλόουν είπε: «Όλοι συγκεντρώνονται… και μετά οι ηγέτες έρχονται και εκμεταλλεύονται αυτή τη στιγμή. Όταν αναγνωρίζονται ως αυθεντίες ή προωθούνται ως ηγέτες – το πλήθος δεν μπορεί να δει κάτι κακό, να ακούσει κάτι κακό και να πει κακό γιαυτούς. Αυτοί οι ηγέτες μπορούν να κάνουν οτιδήποτε, χωρίς να χρειάζεται να είναι αλήθεια και το πλήθος αναγκαστηκά θα τους πιστέψει».
 
Δεύτερον , οι αντίθετες φωνές διώκονται και αντιμετωπίζονται ως ο κοινός εχθρός. «Όποιος λέει κάτι που είναι αντίθετο με το αφήγημα πρέπει να δέχεται επίθεση. Αυτές οι καταστάσεις πρέπει να έχουν έναν κοινό εχθρό. Αυτό χρησιμοποιήθηκε και για να διώξει τον φόβο από το πλήθος. Έτσι, το πλήθος τώρα που έχει σχηματιστεί έχει κεντρικούς ηγέτες που τους λένε ψέματα όλη την ώρα».
 
«Ακόμα κι αν δεν είχατε εμμονή, και σας έρχονταν όλο αυτός ο φόβος, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, από κάθε κανάλι, θα αποκτούσατε. Ήταν σκόπιμο αυτό ή ήταν απλώς η πώληση κλικ; Υπάρχουν πολλά σημάδια ότι υπήρχε ένα στοιχείο δόλου εδώ. Βρισκόμαστε σε μια κατάσταση στην οποία έχουμε οδηγηθεί ψυχολογικά, από κάποια οντότητα που έχει οικονομικά οφέλη ή δύναμη να κερδίζει από αυτό».
 
Και συνέχισε: «Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχει τώρα ένας κόσμος στον οποίο οι άνθρωποι έχουν υπνωτιστεί με αυτόν τον τρόπο. Μπορείς να το δεις στα μάτια τους. Είναι υπνωτισμένοι. Αυτό έχει συμβεί σε όλο τον κόσμο. Είναι η συνέπεια όλης αυτής της λογοκρισίας και της προπαγάνδας στην οποία έχουμε υποβληθεί».
 
 
 
Οι αντίθετες φωνές καταστρέφουν τη μαζική ψύχωση
Σύμφωνα με τον Malone, ο Desmet (Γερμανός ψυχολόγος και θεωρητικός της μαζικής ψύχωσης) είχε μια μάλλον ζοφερή άποψη για το μέλλον. Ο ψυχολόγος του είπε ότι η μαζική ψύχωση έχει αναπτυχθεί σε σημείο όπου ο παγκόσμιος ολοκληρωτισμός είναι αναπόφευκτος.
 
Παρά αυτή τη ζοφερή προβολή, ο Μαλόουν πιστεύει ότι υπάρχει ακόμα μια ευκαιρία να απωθηθεί.
 
«Πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε να παρέχουμε ακριβείς και αξιόπιστες πληροφορίες. Μπορούμε να αντικαταστήσουμε τον φόβο του ιού που είναι παράλογος με μια μεγαλύτερη απειλή, αυτή του ολοκληρωτισμού. Μπορούμε να προσεγγίσουμε στους ανθρώπους εάν τους βοηθήσουμε να κατανοήσουν ότι αυτό που βλέπουμε είναι μια συντονισμένη παγκόσμια προσπάθεια για ένα παγκόσμιο ολοκληρωτικό σύστημα. Ο ολοκληρωτισμός είναι μακράν μεγαλύτερο πρόβλημα απο έναν ιό», είπε.
 
«Μπορείτε να “σπάσετε” αυτή τη σύγχυση στο μυαλό τους, αν τους δώσετε κάτι που τους ανησυχεί ακόμη περισσότερο. Αυτό είναι η απώλεια της ελευθερίας τους. Όταν ξεκαθαρίζεις στους ανθρώπους ότι βρίσκονται στο κατώφλι της απώλειας των δικαιωμάτων τους, τότε ενεργοποιούνται».
 
«Ο σχηματισμός μαζών προκαλείται από μια συγκεκριμένη φωνή που ο κόσμος έχει συνηθίσει. Οι ολοκληρωτικοί ηγέτες το γνωρίζουν πολύ καλά: Ξεκινούν κάθε νέα μέρα με τριάντα λεπτά προπαγάνδας, στην οποία η φωνή του ηγέτη διεισδύει συνεχώς στη συνείδηση ​​του πληθυσμού. Χωρίς λοιπόν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και χωρίς την ικανότητα να αντιμετωπίζουμε ανθρώπους, ξανά και ξανά, με τις φωνές των ηγετών, καμία μαζική ψύχωση δεν θα μπορούσε να συνεχιστεί. Εάν άλλες φωνές είναι διαθέσιμες στον δημόσιο διάλογο, τότε η μαζική ύπνωση θα αποφευχθεί».
 


Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021