Παρασκευή 3  Μαϊου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Παρατηρήσεις / επισημάνσεις προς την παρούσα Δημοτική αρχή

Παρατηρήσεις / επισημάνσεις προς την παρούσα Δημοτική αρχή

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ / ΕΟΡΔΑΙΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Παρατηρήσεις / επισημάνσεις προς την παρούσα Δημοτική αρχή 

Πριν καιρό αναγκασθήκαμε να γράψουμε για την «Εγκληματική επιπολαιότητα της Δημοτικής Αρχής για τα δένδρα », και να βάλουμε και σχετικές φωτογραφίες που να επιβεβαιώνουν τα όσα αναφέραμε.

Δυστυχώς πριν καλά στεγνώσει το μελάνι από εκείνο το δελτίο τύπου, ήρθαν νέα στοιχεία που πλέον καθιστούν την παρούσα Δημοτική Αρχή ΑΝΙΚΑΝΗ να διαχειριστεί μια τόσο σοβαρή υπόθεση. Δημοσιεύουμε λοιπόν νέες φωτογραφίες από δένδρα στην λεγόμενη περιοχή «στο κανάλι» τον δρόμο περιπάτου προς το Μποδοσάκειο χώρος άθλησης πολλών συνδημοτών μας, και όπου η «νέα εγκληματική επέμβαση του τμήματος πρασίνου», δημιουργεί ΔΕΝΔΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ!!! Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες.

Καλά κανένας δεν μπορεί να σκεφτεί και να πει σε αυτά τα «καλόπαιδα» πως αν τυλίξουν γύρω από τον κορμό του δένδρου μια εύκαμπτη λαμαρίνα θα προστατεύει τον κορμό από την μεσινέζα;;;

Μάλλον αγάπη πρέπει να υπάρχει και όχι να γίνεται αγγαρεία για όλους αυτούς που ασχολούνται με το θέμα.

Πριν μερικές μέρες στο πεζοδρόμιο από το καφέ «ΚΑΠΑ» αφαιρέθηκε πινακίδα σήμανσης οδών για επισκευή, έχουν περάσει 10 μέρες και η πινακίδα δεν τοποθετήθηκε, μήπως τελικά ήταν αίτημα του καταστήματος γιατί εμπόδιζε μια ομπρέλα του;; Λέμε μήπως.

Γιατί δείτε σε άλλα κεντρικά σημεία της πόλεως ενδεικτικά κάποιες πινακίδες σήμανσης. Φωτ.-1, Φωτ.-2 και Φωτ.-3.

Πέρασε όλο το καλοκαίρι με ημέρες καύσωνα και ξηρασία, όμως τα σιντριβάνια της 25ης Μαρτίου δεν λειτούργησαν ΚΑΘΟΛΟΥ για να δίνουν έστω μια αίσθηση δροσιάς στο κέντρο της πόλης, πληροφορίες αναφέρουν ότι στο ύψος του πρώτου σιντριβανιού υπάρχει διαρροή σωληνώσεων στα πλακάκια του πεζοδρομίου προς το σιντριβάνι και για τον λόγο αυτό δεν δουλεύουν ΌΛΑ!!!!

Όπως και να έχει το θέμα είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ η εικόνα που έχουν αυτά τα κεντρικά σιντριβάνια, δείτε π.χ. ένα Φωτ-4.

Δηλαδή ούτε 2 κιλά κόλλας πλακιδίων δεν είναι σε θέση να πάρει ο Δήμος για να κολλήσει το μάρμαρο που έχει πέσει μέσα στο σιντριβάνι;; Και είναι εικόνα αυτή για να βλέπει ένας ξένος που θα έλθει στην πόλη;;;; Ιδιαίτερα μάλιστα που όπως πληροφορούμαστε ότι πλήθος επισκεπτών κυνηγών φτάνουν στην περιοχή μας. Είναι ένα ΑΙΣΧΟΣ και κάποιοι έχουν ευθύνη γι' αυτό.

Μήνες για να μην πούμε χρόνια είχε να ανάψει ένα φωτιστικό σώμα στην οδό Θ. Σοφούλη, αλλά εδώ και 10 μέρες παραδόξως άναψαν τα 4 από τα 6 (βλέπετε τα δύο έχουν ήδη αφαιρεθεί μαζί με τους ιστούς τους και κανείς δεν ξέρει γιατί, ας είναι έστω και τα 4 κάνουν δουλειά).

 

Όμως κανείς δεν πήγε λίγο παρακάτω στο παλιό πάρκο όπου στον απέναντι χώρο από την παιδική χαρά απέναντι του αστυνομικού τμήματος θα έβλεπε άλλη μια ΕΠΙΠΟΛΑΙΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ της Δημοτικής Αρχής, τρία φωτιστικά σώματα (στη σειρά) που το καθένα διαθέτει από δύο λάμπες δεν λειτουργούν, μάλιστα στα φωτιστικά αυτά λείπουν και το περίβλημα των λαμπτήρων. !!! Στην σειρά από αυτά τα φωτιστικά υπάρχει και προβολέας που επίσης δεν λειτουργεί.

Φωτ.-5, Φωτ.-6, και Φωτ-7.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ-5.jpg

Άραγε να ήταν μόνο αυτά που ενδεικτικά γράψαμε. Δυστυχώς «ο πετυχημένος Δήμαρχος» που ξέχασε εδώ και μήνες ότι υπέγραψε την πρόταση για την ΝΕΑ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΙΕΡΟΠΗΓΗΣ (ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ) ΜΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ, και σταμάτησε να αγωνίζεται πλέον για το θέμα αυτό, ασχολείται με ποιους θα βάλει στον συνδυασμό του και τι ανταλλάγματα θα δώσει;;; Αυτά κυκλοφορούν δεξιά και αριστερά, και πως ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΝ ΠΑΛΕΨΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟΛΙΓΝΙΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ.

Δήμαρχε με τα θα του ΒΙΟΠΑ, της αποθήκευσης ενέργειας και της καινοτομίες του υδρογόνου, που χορτάσαμε να τα ακούμε και να τα διαβάζουμε δεν μας πείθεις.

ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ, ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙΣ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΑ ΘΑ ΣΟΥ!!!

ΤΟ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ / ΕΟΡΔΑΙΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Ηλεκτρονική Διεύθυνση επικοινωνίας :

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ-1.jpg

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ-2.jpg
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ-3.jpg
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ-4.jpg
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ-1.jpg


Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021