Κυριακή 28  Απριλίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Αρχι-Καρνάβαλος η Πτολεμαΐδα στο Καρναβάλι, πλούσιο παρασκήνιο με νοσηρές καταστάσεις

Αρχι-Καρνάβαλος η Πτολεμαΐδα στο Καρναβάλι, πλούσιο παρασκήνιο με νοσηρές καταστάσεις

Αρχι-Καρνάβαλος η Πτολεμαΐδα στο Καρναβάλι, πλούσιο παρασκήνιο με νοσηρές καταστάσεις

Εις  αυτήν την Πόλιν, δεν πλήττει ποτέ κανείς.

Εκ νέου, σε συνέντευξη του νυν Αντιδημάρχου του κυρίου Ιωαννίδη μαθαίνουμε πολλά και αλιεύουμε άλλα τόσα για να βγάλουμε συμπεράσματα.

Α. Υπονομεύεται από τον κ. Πλακεντά, θα το καταλάβει και ο ίδιος στην πορεία. Ξεκινά δέσμη σοβαρών Πολιτιστικών δραστηριοτήτων δίχως χρήματα. Μόνος του τα λέει στο top channel. Σε ερώτηση του δημοσιογράφου ποιο είναι το πακέτο των χρημάτων για αυτή την εκδήλωση απαντά: Είναι πενιχρά τα χρήματα. Πιεζόμενος δε για το μέγεθος αυτών απαντά  και πάλι, δεν ξέρω ακόμη. Απίστευτο, Εορδαϊκό και "Πλακεντιακό"!!!

Β. Πάλι σε ερώτηση του Δημοσιογράφου για τη συνδρομή της Περιφέρειας, απαντά ο ίδιος ότι και πάλι δεν γνωρίζει, του ανταπαντά ο Δημοσιογράφος σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι 6-8 χιλιάδες ευρώ (ευτυχώς που ενημερώνεται από Δημοσιογράφους για τα χρήματα των εκδηλώσεων του).

Στην Κοζάνη έδωσαν 30.000 (κάποιος συμπολίτης μας σε πηγαδάκι αναφώνησε με σκωπτική διάθεση: Μπράβο μπαρμπαγιώργο).

Γ. Σύμφωνα με πληροφορίες που ελπίζουμε να διαψεύσει ως είθισται εάν είναι ψευδείς, ο αγαπητός και αντισυμβατικός Αντιδήμαρχός μας πήγε στον Μητροπολίτη μας, της Εορδαίας, Πρεσπών και Φλωρίνης (και πασών των πολιτικών της Εορδαίας), δια να λάβει την έγκριση για τη δημιουργία του Καρναβαλιού, δεδομένου ότι και ο Δήμαρχος της Εορδαίας είναι θρησκεπτόμενος πολιτικά. Ο Μητροπολίτης του απήντησε με φειδωλή διάθεση: Άντε κάνε κάτι, άλλα με μέτρο και χωρίς υπερβολές, "σε παρακολουθούμε"! Τώρα θα μεταμφιέσει τους καρνάβαλους σε οπωρολαχανικά; Μάλλον, ποιος να ξέρει θα το δούμε...

Δ. Σε ερώτηση αν υπάρχει ανταγωνισμός και αντιδράσεις από την Κοζάνη, ενώ έπρεπε να απαντήσει τι με νοιάξει εμένα η Κοζάνη, προσπαθούσε να πείσει ότι δεν λειτουργούν ανταγωνιστικά οι ίδιες εκδηλώσεις, την ίδια ημερομηνία στις δυο Πόλεις. Φανταζόμαστε θα έχει ανακαλύψει το διακτινισμό των Πολιτών.

Α! Να μην το ξεχάσουμε, μας είπε ότι πηγαίνει και κάθε Κυριακή στην Εκκλησία. Εύγε τέκνον αγαπητό και πεφιλημένον.

Εν κατακλείδι, στηρίζουμε τον Αντιδήμαρχο παρ’ όλες τις αντίξοες και αντιφατικές τοποθετήσεις που κάνει, εάν τον υπερβαίνει το Status quo της Εορδαίας, θα το δείξει ο καιρός.

Υ.Γ.

Ο κύριος Ιωαννίδης έχει μπερδέψει τις Πόλεις, δεν είναι Αντιδήμαρχος στην Κοζάνη αλλά στην Εορδαία, βέβαια στενοχωριέται εάν θα πληγεί το καρναβάλι στην Κοζάνη από την Εορδαία και μεταθέτει την εκδήλωση από την Κυριακή στο Σάββατο, για να πάει η Εορδαία στην Κοζάνη την Κυριακή.

Επίσης συμπεριφέρεται "ως καντηλανάφτης της Εκκλησίας", στον έρωτα ονομάζεται παίγνιον ρόλων και πάθους, ενώ στην πολιτική σύγχυσις.

Κύκλια Έπη

Στηρίζουμε όπως και νάχει τον Αντιδήμαρχο που τον υπονομεύει ο Δήμαρχος, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία και στιγμιότυπον άρθρου μετά των Αποκριών.

Μας μένει στο μυαλό η τελευταία απάντησις του κυρίου Ιωαννίδη, αναφερόμενος στον κ. Πλακεντά: Δεν του αρέσουν οι αποκριές και δεν τον ενδιαφέρουν (άλλος κύριος Καραβασίλης και αυτός, φυσικά δεν τον ενδιαφέρουν διότι στενοχωρεί τους απέναντι στην Κοζάνη).

Συγγράφει δια την παρακμήν της Πόλεως ο Πολιτίδης Χρήστος



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021