Πρόκειται για οπαδό του Παναθηναϊκού, ο οποίος προδόθηκε από ανάρτηση που είχε κάνει στο Facebook στην οποία ανέφερε μόνος του ότι είχε συμμετάσχει στα επεισόδια.

Ο οπαδός του ΠΑΟ αναφερόταν από την αρχή στη δικογραφία που σχηματίστηκε για την υπόθεση από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους (ΥΑΒΑΧ), στο πλαίσιο της προανάκρισης και παραδόθηκε στον εισαγγελέα, ωστόσο ταυτοποιήθηκε αργότερα και με βάση τα στοιχεία της Αστυνομίας εκδόθηκε χτες το βράδυ του ένταλμα σύλληψης, με βάση το οποίο αναζητείται.

Όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές, πρόκειται για γνωστό χούλιγκαν του Παναθηναϊκού, ο οποίος είχε συμμετάσχει σε διάφορα επεισόδια στο παρελθόν με οπαδικά κίνητρα και μάλιστα είχε τραυματιστεί και ο ίδιος σε συμπλοκή έξω από το Εφετείο.

Συγκεκριμένα σήμερα, αναμένεται να εκδοθούν και άλλα εντάλματα σύλληψης για Κροάτες που έχουν ταυτοποιηθεί μέσα από τα οχήματα που έχει κατασχέσει η Αστυνομία, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Star. Πρόκειται για 4 με 5 νέα εντάλματα σύλληψης, κάτι που σημαίνει πως αυξάνονται οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Μιχάλη.

Εν αναμονή της διάταξης για το άνοιγμα των κινητών τηλεφώνων των χούλιγκαν

Επιπλέον, βρισκόμαστε εν αναμονή της διάταξης που θα επιτρέψει το άνοιγμα των κινητών τηλεφώνων των 105 συλληφθέντων. Πιστεύεται ότι στα κινητά θα βρεθούν σημαντικά ευρήματα όπως μηνύματα και φωτογραφίες που ενδεχομένως να κατευθύνουν τις έρευνες.

Για την άρση τηλεφωνικών απορρήτων αναμένεται η έκδοση του βουλεύματος από τον Ανακριτή ώστε να αναλυθούν και τα κατασχεμένα κινητά. Σε αυτά ελπίζουν οι αστυνομικοί ότι μπορεί να βρουν πέρα από κρίσιμες συνομιλίες και βιντεοληπτικά υλικά από καλύτερες γωνίες και πιο κοντινά πλάνα που ίσως βοηθήσουν ακόμη περισσότερο τις Αρχές.

Οι αστυνομικοί στην Ήπειρο όταν συνέλαβαν τους Κροάτες που εντόπισαν στα ελληνοαλβανικά σύνορα και στην Ηγουμενίτσα, ανοίγοντας τα κινητά τους εντόπισαν και αναζητήσεις που είχαν κάνει στα GPS και τις διευθύνσεις που είχαν προσπαθήσει να βρουν που τους ενοχοποίησαν και επίσης αναλύονται από την Αστυνομία για να δουν με ποιους βρέθηκαν και με τι σκοπούς.

Οι Αρχές θα προσπαθήσουν να διαπιστώσουν ποια ήταν τα άτομα από την Ελλάδα που συναντήθηκαν και «όπλισαν» τους Κροάτες χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.