Παρασκευή 29  Μαρτίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Επώνυμη καταγγελία για ανάρμοστη συμπεριφορά στο Μαμάτσειο

Επώνυμη καταγγελία για ανάρμοστη συμπεριφορά στο Μαμάτσειο

Ptolemais-post: Η Καταγγελία έχει σχέση με κακότροπη συμπεριφορά του Νοσοκομείου απέναντι σε Πολίτες και "άρνηση παροχής υπηρεσιών".

Όμως!

Λανθασμένα οδηγούμεθα στο να καταγγέλλουμε το προσωπικό των Νοσοκομείων μας και να εξάγουμε λάθος συμπεράσματα.

Το ίδιο σκηνικό έγινε πολλάκις στα δυο νοσοκομεία του Νομού μας και υπήρξαν επιθέσεις απέναντι σε Ιατρούς και Νοσηλευτές.

Τα Νοσοκομεία είναι Κρατικές Δομές και Διοικούνται από Διοικητές εγκάθετους από κόμματα που κυβερνούν και με κομματικά κριτήρια.

Εν προκειμένω, κύριοι Γκανάτσιος και Παπασωτηρίου.

Το έλλειμμα, η κακή συμπεριφορά και οι στραβές αντικατοπτρίζουν το προφίλ των Διοικήσεων και εκεί εν αρχή πρέπει να πηγαίνει ο λογαριασμός.

Επίσης, αυτοί είναι εντολοδόχοι κομματικών πολιτικών, η απαξίωσις του ΕΣΥ δεν υποκρύπτεται από τον κύριο Μητσοτάκη, είναι ο ιδεολογικός του μανδύας, τα έλεγε προεκλογικά, απλά δεν έγιναν κατανοητά από το εκλογικό σώμα.

Τέλος υπάρχει μια κόπωση την οποία δεν την γνωρίζουμε , ίσως την γνωρίζουμε αλλά δεν συνειδητοποιούμε τι σημαίνει αυτό και εννοώ την κόπωση δυο ετών από τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που έχουν καταβάλει τα Νοσοκομεία (έμψυχο δυναμικό) και με απώλειες σε ζωές υπηρετούντων πολύ μεγάλες.

Είναι απαράδεκτο αυτό που έγινε ασφαλώς αλλά, οι ψυχολογικές ερμηνείες μας οδηγούν σε πλαστές εικόνες.

Αναδημοσίευσις απο το kozan.gr:

Κάποιοι πρέπει-επιτελους- ν’ αντιληφθούν ότι οι Δημόσιες Υπηρεσίες δεν είναι ιδιωτικά καταστήματα να τα διαχειρίζονται κατά το δοκούν αλλά Υπηρεσιες που εξυπηρετούν πολίτες και, που άλλωστε, χρηματοδοτούνται από αυτούς.

Σήμερα, έχοντας σε κακή κατάσταση τις κόρες μας (πυρετό, μπούκωμα, βήχα και πόνο στο στήθος) καταφύγαμε με τη σύζυγό μου στο Νοσοκομείο Κοζάνης- έκτακτα περιστατικά- και περιμέναμε να εξεταστούν από γιατρό.

Σημειωτέον πως όλοι μας -γονείς και παιδιά-είμαστε εμβολιασμένοι πλήρως και πως τηρήσαμε και πάντα τηρούμε όλες τις απαιτούμενες οδηγίες των ιατρών.

Αφού περιμέναμε αρκετή ώρα η υπεύθυνη γιατρός χωρίς να τα εξετάσει μάς είπε να πάμε στο ΙΚΑ για τεστ ( ράπιντ). Τόσο τα παιδιά όσο κι εμείς οι γονείς είχαμε κάνει πριν καταφύγουμε στο νοσοκομείο τεστ που βγήκαν για όλους μας αρνητικά ( η σύζυγός μου είναι εκπαιδευτικός και κάνει καθημερινά τεστ).

Διαμαρτυρηθήκαμε και ζητήσαμε να τα εξετάσει κάποιος γιατρός.
Κάτω από την πίεση των διαμαρτυριών μας και αφού απαιτήσαμε να μας δοθεί γραπτώς ότι τα παιδιά άφοβα μπορούν να επιστρέψουν στο σπίτι τους …αποφασίστηκε να εξεταστούν.
Σημειώνω πως οι διαμαρτυρίες μας ήταν μέσα σε πνεύμα λογικής και ευγένειας.
Αμέσως μόλις τα παιδιά μπήκαν για εξέταση η νοσηλεύτρια στην είσοδο- με ανάρμοστη συμπεριφορά- απαίτησε εμείς οι γονείς να εξέλθουμε από το χώρο του νοσοκομείου και να περιμένουμε στον προαύλιο χώρο όπως και κάναμε με θερμοκρασία -5 .
Κάποια στιγμή, μετά από 3 ώρες ξεπαγιασμενοι -μη αντέχοντας το κρυο- καταφύγαμε στις θέσεις αναμονής του Νοσοκομείου σε μιαν άκρη και τηρώντας τα αναγκαία μέτρα προστασίας μάσκες, αποστάσεις κτλ.
Η ίδια υπάλληλος με απίστευτα αναιδέστατο τρόπο και με τη φράση ” εσείς οι δύο βγείτε έξω”!!!! μας ανάγκασε να επανέλθουμε στον προαύλιο χώρο όπου υπομονετικά περιμέναμε την απάντηση των γιατρών.
Κατά τις 5:30 η υπεύθυνη γιατρός μας ενημέρωσε πως ναι ! τα παιδιά μας είχαν πρόβλημα που δε σχετιζόταν με covid αλλά απαιτούσε φαρμακευτικής αγωγής.
Εδώ πρέπει να σημειώσω πως η υπεύθυνη ιατρός-που προφανώς κατάλαβε το δίκιο μας και την αγωνία μας- μας ενημέρωσε λεπτομερέστερα και την ευχαριστούμε! Φύγαμε παίρνοντας τις οδηγίες των ιατρών και με την υποχρέωση να ξαναεπιστρεψουμε στο Νοσοκομείο αργότερα για τις απαντήσεις των μικροβιολογικών εξετάσεων. Όμως η νοσηλεύτρια της εισόδου είχε τον τελευταίο λόγο! Όταν επιστρέψαμε αργότερα για τις απαντήσεις παρέκαμπτε επιμελώς τη σειρά προτεραιότητά μας …
Όμως αυτό είναι λεπτομέρεια μπροστά στην πρότερη συμπεριφορά της… τσιφλίκι της το Κρατικό Νοσoκομείο, αλίμονο! Αυτά!
Αν κάποιος,( μα τι λέω τώρα…) από τους υπεύθυνους ενδιαφερθεί είμαστε στη διάθεσή του…
Γιάννης Ψινάκης, Θεοδώρα Γκουρτζιουμη


Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021