Κυριακή 1  Οκτωβρίου  2023 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Πρωτοβουλία Πολιτών Εορδαίας: Επαφές με κ. Πλακεντά και κ. Ζεμπιλιάδου

Πρωτοβουλία Πολιτών Εορδαίας: Επαφές με κ. Πλακεντά και κ. Ζεμπιλιάδου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 01-07-2022

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ / ΕΟΡΔΑΙΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Ολοκληρώθηκε σήμερα ( 01-07-2022 ) το μεσημέρι ένας κύκλος επαφών, συναντήσεων και συζητήσεων της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ με αυτοδιοικητικούς παράγοντες της περιοχής μας.

Το πρωί στις ( 29-06-2022 ) συναντηθήκαμε με τον Δήμαρχο Εορδαίας κ. Παναγιώτη Πλακεντά, όπου σε εξαιρετικό κλίμα συζητήθηκαν επί μία ώρα, πλήθος θεμάτων που κυρίως περιστρέφοταν στην Διακρατική Σιδηροδρομική Σύνδεση Αλβανίας – Θεσσαλονίκης μέσω Πτολεμαΐδας.

δφβδφβδβωσδω.jpgφδβδζφβδαβδ.jpg

---- Αποφασίστηκε να εκδοθεί και να διανεμηθεί φυλλάδιο ενημέρωσης προς τους δημότες, σε ότι αφορά την Διακρατική Σιδηροδρομική Σύνδεση Αλβανίας – Θεσσαλονίκης μέσω Πτολεμαΐδας.

---- Αποφασίστηκε να ξεκινήσουν ενέργειες για δημιουργία ημερίδας υπό την αιγίδα του Δήμου Εορδαίας, που θέμα θα έχει να δώσει περισσότερα εφόδια και να να δυναμώσει την πρόταση μας.

----- Για όποιο άλλο ζήτημα θα προκύπτει θα έχουμε τακτική συνάντηση με τον Δήμαρχο, ώστε να επιλύεται οποιαδήποτε δυσαρμονία Δήμου Εορδαίας και ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ.

Σήμερα το μεσημέρι 01-07-2022 κλιμάκιο της παράταξης «Ελπίδα» με επικεφαλής την κυρία Γεωργία Ζεμπιλιάδου και 2 περιφερειακούς της συμβούλους την κυρία Νικολέττα Μπουμπονάρη, τον κύριο Γεώργιο Χριστοφορίδη, αλλά και τον πρώην πρόεδρο της ΔΕΥΑΕ κύριο Φώτη Ιορδανίδη, συναντήθηκαν στο κτήριο της περιφερειακής διοίκησης στην Πτολεμαϊδα με το σύνολο σχεδόν του Συντονιστικού Οργάνου της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ / ΕΟΡΔΑΙΑΣ.

ΜΕ_ΖΕΜΠΙΛΙΑΔΟΥ-4.jpgεικόνα_Viber_2022-07-01_13-11-14-797.jpg

Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ έδωσε στην κ.Ζεμπιλιάδου επιστολή του κ. Β. Σωτηρόπουλου (που είναι μέλος του Συντονιστικού της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ) μαζί με σχετικούς χάρτες και φωτογραφίες που αφορούν την πρόταση μας για την Διακρατική Σιδηροδρομική Σύνδεση Αλβανίας – Θεσσαλονίκης μέσω Πτολεμαΐδας.

Στην συνάντηση ήταν παρόντες και οι: Ο κ. Ισαάκ Νικολαΐδης (Πρόεδρος της Δ. Κ. Πτολεμαΐδας), 2 εκπρόσωποι του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαΐδας οι κ.κ. Αρσενίδης και Θ. Κακουλίδης. Επίσης παρόντες ήταν ο πρόεδρος του Συλλόγου Εμπόρων Πτολεμαϊδας, αλλά και ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων Αμεα.

Έγινε πλήρης ενημέρωση προς το κλιμάκιο της κυρίας Ζεμπιλιάδου από το Συντονιστικό της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ και αναλύθηκε πως μπορεί να γίνει συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

ΜΕ-ΖΕΜΠΙΛΙΑΔΟΥ-5-scaled.jpg

Μένουμε στο ότι θα γίνει προσπάθεια με ψήφους και άλλων παρατάξεων να γίνει η συζήτηση αυτή για την πρότασή μας.

Έγινε διεξοδική συζήτηση και για άλλα θέματα της Περιφέρειας που είναι κρίσιμα το διάστημα αυτό, όπως π.χ. είναι η ολοκλήρωση του κάθετού οδικού άξονα. Όπου μας βρίσκει και εμάς ως ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ σύμφωνους.

Τέλος δώσαμε αμοιβαία υπόσχεση για συνέχιση της συνεργασίας μας και κοινή δράση για το καλό της επίλυσης προβλημάτων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

ΤΟ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ / ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021