Τετάρτη 24  Ιουλίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Περδίκκας Εορδαίας: Λάθη επί λαθών στη Συνέλευση που επίκειται τη Δευτέρα

Περδίκκας Εορδαίας: Λάθη επί λαθών στη Συνέλευση που επίκειται τη Δευτέρα

Δημοσιογραφικό σχόλιον.

Μας ενδιαφέρει άμεσα το θέμα των παροχών που αιτείται η Κοινότης Περδίκκα.

Ο Περδίκκας είναι Εορδαία, δηλαδή Πατρώα γης.

Το κείμενο που βγήκε ως κάλεσμα έχει ασάφειες και λάθη, το υπογράφει ο Πρόεδρος της Κοινότητος ο κύριος Κεμερλής Φώτης, αλλά δεν ευθύνεται αυτός για το μπάχαλο.

 306096166_1489967328173570_8006116955216616336_n.jpg

Ας τα πάρουμε με τη σειρά.

1.  Υπάρχει η απόφασις του Δημοτικού Συμβουλίου που προτρέπει τους κατοίκους να πάνε σε Συνέλευση, να πάρουν την όποια απόφαση και να την αποστείλουν στο Δήμαρχο την οποία αυτός θα στηρίξει. Αλήθεια ποιον δεσμεύει η απόφασις, το Δήμαρχο ή τον Πρόεδρο της Κοινότητος και κατά συνέπειαν ποιος θα πρέπει να κινηθεί;

2. Ο Δήμαρχος έχει 15 ειδικούς Συμβούλους και τις υπηρεσίες του Δήμου, δεν κάνει τίποτα να στηρίξει την τεχνική διοργάνωση του εγχειρήματος και αφήνει τον κ. Κεμερλή απελπιστικά μόνο.

3.  Ο Πρόεδρος της Κοινότητος ασφαλώς δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος της διοργάνωσης.

4.  Αυτό που εισπράττουμε είναι ότι ο Δήμαρχος δεν θέλει να πιάσει την καυτή πατάτα, η παρέμβαση που έκανε πρόσφατα στον κ. Τσάκα προήλθε μέσα από τις απανωτές πιέσεις των κατοίκων και μέρους του Δημοσιογραφικού κόσμου της περιοχής μας. Προς επίρρωσιν των προαναφερόμενων είναι ότι πέρασαν 40 ημέρες από την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και ο Δήμος πετά αετό αφήνοντας απελπιστικά μόνο το Πρόεδρο της Κοινότητος.

                                                                      Πάμε στο κείμενο που βγήκε από τον κ. Κεμερλή

Είναι λάθος εκεί που λέει καλούμε τον κόσμο του Περδίκκα να προσέλθουν στο Κοινοτικό Κατάστημα για ενημέρωση και συζήτηση σχετικά με τη διέλευση του φυσικου αερίου μέσα από τον οικισμό.

Είναι λάθος το μήνυμα που δίδει.

Κοινοτική διαβούλευση θα γίνει και μέσω συνελεύσεως θα παρθεί η απόφασις των κατοίκων που θα πάει στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Επίσης, δεν γίνεται καμία αναφορά στον Περιφερειάρχη (φυσικά και στο Περιφερειακό Συμβούλιον). Μα αυτός είναι η Ανώτατη Αρχή της περιοχής μας, ο εκτελεστικός βραχίων της Κεντρικής Εκτελεστικής Εξουσίας. Και φυσικά και στο Δημοτικό  Συμβούλιον της Εορδαίας όπως αυτό εφράζεται διά μέσω των Συμβούλων

Αντί να στηρίξει ο Δήμαρχος τον κ. Κεμερλή και να τον προστατέψει από στραβοπατήματα τον αφήνει να κινείται μόνος.

Η ανοργανωσιά βασιλεύει: Εδώ έχουμε διεργασίες κατωτέρων θεσμικών Οργάνων του Δήμου, δεν μπορεί να καλυφτεί η εκδήλωσις τηλεοπτικά και να μπει στο λογαριασμό του Δήμου στο you-tube; Όλη η Εορδαία ενδιαφέρεται και όχι μόνο. Ο Περδίκκας είναι το επίκεντρο της Δυτικής Μακεδονίας εδώ και πολύ καιρό.

Απότοκο της ανοργανωσιάς είναι και η έλλειψις στοιχειωδών πραγμάτων εις το χώρο της εκδηλώσεως, δεν πρέπει να υπάρχουν καρέκλες για τους ηλικιωμένους εκεί, έτσι σεβόμαστε την τρίτη ηλικία;.

Σύμφωνα με πληροφορίες επισύνδεση επιθυμεί και η Κοινότης Πενταβρύσου, την αφήνουμε απ' έξω ή την βάζουμε στο αίτημα του Δήμου Εορδαίας.

Υ.Γ.

Δεν σταλθήκαν προσκλήσεις, από ποιον περιμένει ο κ. Δήμαρχος από τον Κεμερλή; Δουλειά του Δήμου Εορδαίας είναι.



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021