Δευτέρα 22  Ιουλίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Πολιτίδης Χρήστος: ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ, το ζήτημα Ύφους είναι ζήτημα Ουσίας

Πολιτίδης Χρήστος: ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ, το ζήτημα Ύφους είναι ζήτημα Ουσίας

Δεν υπάρχει Κεντρώος χώρος εις την Ελλάδα.

Είναι μια πολιτική απάτη, που πριν δυο δεκαετίας την διατύπωσε κ. Πάγκαλος, συνεντευξιαζόμενος επί του κ. Χατζηνικολάου.

Υπάρχουν, Κεντροδεξιά και Κεντροαριστερά, με εκφάνσεις και παρατεινόμενες συνιστώσες άπειρες.

Υπάρχει επίσης μια πολιτική ψύχωση στο ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ, ψελλίζουν την λέξη και αυτή δύσκολα βγαίνει, «Σοσιαλδημοκρατία», η λέξις Κεντροαριστερά ηχείται ακόμη πιο δύσκολα και παράγωγα που έχουν την λέξη αριστερά δημιουργούν ενοχές.

Αυτό προκύπτει μετά το θάνατο του Ανδρέα, την άνοδο του Σημίτη και μιας ομάδας Εκσυγχρονιστών, έτσι αυτοαποκαλούνταν αυτοί που διέλυσαν το κόμμα.

Ο Παπανδρέου είχε εξτρίμ λόγο, αριστερό και με πολλά υπονοούμενα και φυσικά είναι ο λόγος που κράτησε δίπλα του το ευρύ πλειοψηφικό ρεύμα της αριστεράς.

Δείτε τις ομιλίες του, τις τοποθετήσεις του, δείτε τα υπουργικά στελέχη της 7ετίας, δείτε τα ρηξικέλευθα πολλές φορές νομοσχέδια που αιφνιδίαζαν την Αριστερά τότε.

Οι περισσότερες τοπικές οργανώσεις είχαν φωτογραφίες του Άρη Βελουχιώτη και ομιλητής στο Γοργοπόταμο ήταν σχεδόν πάντοτε ο Ευάγγελος Γιαννόπουλος.

Όταν υπηρετούσα στο Στρατό, είχα παραλάβει ως Στρατιώτης το έγγραφο αναγνώρισης της Εθνικής Αντίστασης, που μιλούσε για το ΕΑΜ-ΕΛΛΑΣ, δεν ήθελε να το ακουμπήσει ο Διοικητής της Μονάδος μη λερωθούν τα χέρια του.

Υπάρχει πρόβλημα ιδεολογικής ταυτότητος, με ένα κόμμα που προσπαθεί να αναγεννηθεί αλλά μέσα από απολιτίκ καταστάσεις, με έντονο πολιτικό φοβισμό στην διατύπωση της αριστερής καταγωγής του.

Υ.Γ

Αλήθεια το ΠΑΚ ποιος το θυμάται! Αυτό και αν ήταν ριζοσπαστικοποιημένη οργάνωση.

Ο Μακρονισμός, που κακέκτυπα τον αντιγράφει ο κύριος Ανδρουλάκης πρόεκυψε από πολιτική ανωμαλία του χώρου της Κεντροαριστεράς στη Γαλλία.



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021