Σάββατο 20  Ιουλίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Ο Ρουβάς αγαπάει, θαυμάζει και λυπάται για τον Λιγνάδη

Ο Ρουβάς αγαπάει, θαυμάζει και λυπάται για τον Λιγνάδη

 «Τον Δημήτρη πραγματικά τον αγάπησα και τον αγαπώ» είπε ο Σάκης Ρουβάς για τον Δημήτρη Λιγνάδη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» με τη Σίσσυ Χρηστίδου, στο Mega.
 
Μία ημέρα μετά την ολιγοήμερη αναβολή της δίκης του Δημήτρη Λιγνάδη που κατηγορείται για τέσσερις βιασμούς, ο τραγουδιστής του πρωτοχρονιάτικου Λυκαβηττού που μας κόστισε 215 χιλ. ευρώ για ένα live που διήρκεσε 13-14 λεπτά, βγήκε να μας πει πόσο λυπάται. Οχι για τα θύματα του βιασμού αλλά για αυτόν που κατηγορείται ως βιαστής.
 
«Όταν έσκασε η βόμβα αυτή που έσκασε, έπεσα από τα σύννεφα» είπε ο κύριος Ρουβάς. «Εγώ τον Δημήτρη πραγματικά τον αγάπησα. Ό,τι συναίσθημα έχω για τον Δημήτρη είναι θαυμασμού και αγάπης. Έτσι έζησα τον Δημήτρη. Αυτό είναι το βίωμά μου από τον Δημήτρη. Με βοήθησε πάρα πολύ. Με προχώρησε. Με βοήθησε να ανακαλύψω καλλιτεχνικά αυτό που λεγόταν Διόνυσος μέσα στις Βάκχες. Όλη αυτή η περίοδος της ζωής μου ήταν συγκλονιστική. Όταν έσκασε η βόμβα, έπεσα από τα σύννεφα. Τρόμαξα, φοβήθηκα. Ένιωσα πολύ στεναχώρια για τον άνθρωπο που εκείνη τη στιγμή καταλάβαινα ότι βρίσκεται σε μία "κόλαση". Πραγματικά λυπήθηκα. Είναι σαν το πιο αγαπημένο σου πρόσωπο ξαφνικά να μάθεις ότι έχει...».
Λυπήθηκε ο Σάκης Ρουβάς για τον Δημήτρη Λιγνάδη. Λυπήθηκε για την... κόλαση στην οποία βρίσκεται επειδή τον κατηγόρησαν τέσσερα παιδιά ότι τα βίασε. Κάτι πρέπει να κάνουμε για να του(ς) απαλύνουμε τον πόνο, του Ρουβά και του Λιγνάδη εννοώ. Είναι άδικο να περνούν τέτοια ψυχολογική κόλαση.
 
Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Νίκος Τερζής πάντως δεν άντεξε, βγήκε στο Twitter και ανέβασε το εξής: «Τώρα αν σου απαγορεύσω να λες οποιοδήποτε δικό  μου τραγούδι, θα είμαι εγώ ο κακός και ο παράξενος;». Το είπε και το έκανε. Του το απαγόρευσε. Εγραψε σχετικά απαντώντας σε έναν χρήστη: «Πράττει ήδη η δικηγόρος μου».
 
Ήταν τόσο άθλια αυτά που είπε ο Σάκης Ρουβάς που αναρωτιόσουν, «δεν μπορεί, δεν μπορεί να είπε τέτοια απύθμενη βλακεία, μάλλον επίτηδες το έκανε, μετά λόγου γνώσεως». Μετά τον χαμό που ακολούθησε, δικαίως, στα social media, ο Ρουβάς προσπάθησε να δικαιολογηθεί ανεβάζοντας ένα απολογητικό post. «Τα λόγια μου αναφέρονταν στον άνθρωπο που εγώ γνώρισα επαγγελματικά, σε μια συγκεκριμένη καλλιτεχνική περίσταση, πριν από όλα αυτά που διαδραματίστηκαν και έγιναν γνωστά τον τελευταίο καιρό, και τα οποία και για εμένα ήταν ένα σοκ», έγραψε. Και συμπλήρωσε πως συμπονά τα θύματα.
 
Απόψε ο Σάκης Ρουβάς έχει διαδικτυακή συναυλία. Με εισιτήριο. Για να γιορτάσει, λέει, τον έρωτα. Λέτε να αφιερώσει κανένα τραγουδάκι και στον Λιγνάδη;
 


Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021