Δευτέρα 4  Ιουλίου  2022 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Δεν υπάρχει διένεξη ανάμεσα στο Κίνημα για Ελεύθερα Βουνά και στην Ελληνική Αστυνομία!!! Υπάρχει διένεξη με μια Κυβερνητική Πολιτική

Δεν υπάρχει διένεξη ανάμεσα στο Κίνημα για Ελεύθερα Βουνά και στην Ελληνική Αστυνομία!!! Υπάρχει διένεξη με μια Κυβερνητική Πολιτική

Σχόλιον-Ο κύριος Βουνοτρυπίδης στην Ανάρτηση του έθεσε πολύ σημαντικά ζητήματα-πολιτικά- που από ορισμένους ίσως διέφυγαν, αυτός ο πολιτικός χρόνος ήταν πολύ πυκνός.

Οι εικόνες που διαχέονται από παντού μας δίδουν λάθος πληροφορίες.

Δεν υπάρχει διένεξη ανάμεσα στο Κίνημα για Ελεύθερα Βουνά και στην Ελληνική Αστυνομία!!! Υπάρχει διένεξη με μια Κυβερνητική Πολιτική η οποία εκφράζεται από τον κύριο Μητσοτάκη και καταστρέφει καθημερινά την Χώρα με τις επιλογές της.

Την σκηνή που περιγράφει ο κύριος Βουνοτρυπίδης με τους Εκπροσώπους του κυρίου Κασαπίδη, είναι ένα από τα κεντρικά σημεία του προβλήματος. Ο κύριος Κασαπίδης είναι ένας πολιτικός φελλός που επιπλέει παντού, δεν είναι θέμα ικανοτήτων επίπλευσης φελλού επί της ουσίας, αλλά περισσότερο είχε τύχη να βρίσκεται μέσα σε κατάλληλες συγκυρίες και να εκλέγεται πουλώντας αέρα κοπανιστό.

Αυτός ο άνθρωπος δεν διακρίνεται για κανένα χάρισμα.

Σε πρόσφατα βίντεο, στο πρώτο μπλόκο του Νυμφαίου από το κίνημα έστειλε τον Αντιπεριφερειάρχη του (τον διακρίνουμε σε βίντεο) να φωνάζει είμαστε μαζί σας και να εξανίσταται για αυτό.

Ο κύριος Κασαπίδης όταν είδε την ευρεία αποδοχή του κινήματος έστειλε τον εξάγγελο του να ανακτήσει το χαμένο εκλογικό του έδαφος!! Αμέσως μετά τον αυτοφόρησε ο κύριος Μητσοτάκης και επέστρεψε στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑΝΗ, ραδιουργώντας εκ νέου ενάντια στην κοινωνία που τον εξέλεξε…

Ο δεύτερος πρωταγωνιστής ήταν ο Αντιδήμαρχος του Αμυνταίου, ο οποίος επιτίθονταν στους Διαδηλωτές , με άσχημο απαράδεκτο τρόπο και με το επιχείρημα , αυτά ψηφίστηκαν πριν 13 χρόνια.

Ο πραγματικός πρωταγωνιστής ήταν Η ΛΑΪΚΗ ΒΡΥΣΟΜΑΝΑ (έτσι θα τον αποκαλούσε ο Γιάννης Ρίτσος) ο Πάπα-Γιάννης ο οποίος είναι πλέον ο Ήρωας της Περιοχής. Τους Ήρωες οι Ιστορικές στιγμές τους βγάζουν.

Ο μεγάλος χαμένος είναι ο κύριος Μητσοτάκης, η εικόνα της Ελληνικής Αστυνομίας να σέρνει τον “Παπά” στον δρόμο θα του γίνει Εφιάλτης και θα παίζει παντού.

Νίκος Βουνοτρυπίδης

Ημέρα πένθους η σημερινή, αισθάνομαι σαν να έχασα δικό μου άνθρωπο. Το Νυμφαίο, το στολίδι της περιοχής μας έπεσε, έπεσε στα χέρια των αδηφάγων πολυεθνικών με την αμέριστη συμπαράσταση της κυβέρνησης (άραγε έτσι άδολα; χωρίς αντίκρισμα είτε οικονομικό είτε πολιτικό;). Αλλά και η περιφέρεια μας, ενώ πριν από ένα μήνα ζήτησε σε συνάντηση την ομάδα μας (ΕΟΡΔΑΙΑ SOS) για να μας συμπαρασταθεί δήθεν, άφησε στο έλεος του το χωριό Νυμφαίο. Αλγεινή εντύπωση μου είχε κάνει η στάση του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας που είχε επισκεφτεί το ΜΠΛΟΚΟ στην πρώτη κινητοποίηση, με υποκριτικές και ψηφοθηρικές οσφυοκαμψίες στον κλήρο, και επαναστατικές κορώνες του τύπου <<πρώτος θα σταθώ μπροστά στην μπουλντόζα>> και δυο λεπτά αργότερα να χαριεντίζεται με τους εκπροσώπους της εταιρείας και να τους καθησυχάζει... Με συγκίνησε η παλικαρίσια στάση του παπά του χωριού, σήκωσε το ανάστημα του μπροστά στους καταπατητές, έκανε κάτι που ήταν πάνω από τις δυνάμεις και είναι υπόδειγμα συμπεριφοράς. Η μάχη χάθηκε, αλλά ο πόλεμος όχι ακόμα. Θα χαθεί όμως αν δεν πάψουμε να είμαστε απαθείς και αμέτοχοι σ αυτό το έγκλημα, θα το πληρώσουν τα παιδιά μας πολύ σύντομα και η ευθύνη θα είναι δική μας.Στιγμιότυπο οθόνης 2021 06 24 092123Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Πτολεμαΐς Ακυβέρνητη Πολιτεία
Αράπη Φρόσω -  Λογοθεραπεύτρια
Πρόταση της Πρωτοβουλίας Πολιτών Πτολεμαΐδας- Εορδαίας για την Ανάπτυξη
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Θεσσαλονίκη - Βέροια - Πτολεμαΐς - Καστοριά

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δεν υπάρχουν εκδηλώσεις στο ημερολόγιο
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021