Σάββατο 20  Ιουλίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Μηταράκης εναντίον όλων για τις δομές-φυλακές

Μηταράκης εναντίον όλων για τις δομές-φυλακές

Το σύνολο της κοινωνίας της Χίου αποφασίζει και βάζει απέναντί του ο βουλευτής Χίου και υπουργός Μετανάστευσης Ν. Μηταράκης, προκειμένου να πετύχει πάση θυσία την κατασκευή της δομής-φυλακής για πρόσφυγες στο νησί όπου εκλέγεται. Στη λίστα με τα είκοσι ονόματα που παρέδωσε στον εισαγγελέα ο λιμενάρχης Χίου, Παντελής Βατούσης, περιλαμβάνεται μέχρι και ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης και σχεδόν το σύνολο των αιρετών του νησιού σε περιφέρεια και δήμο!
 Ο αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής
 Οι αντιπεριφερειάρχες Παντελής Μπουρνιάς, Στέλιος Καμπούρης, Νίκος Νύκτας
Οι περιφερειακοί σύμβουλοι Παντελής Μπουγδάνος και Χριστόφορος Κριμιζής. Από τον Δήμο Χίου
Τέσσερις επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης: οι Γιάννης Καραβασίλης, Μάρκος Σκούφαλος, Μανώλης Στάθης και Ερμιόνη Φρεζούλη, αλλά και οι δημοτικοί σύμβουλοι Νίκος Νύκτας και Γιώργος Αγιωργούσης
Τα μέλη της συντονιστικής: Γιώργος Κριτούλης, Νίκος Χούλης και Γιάννης Μαλαφής, καθώς και ονόματα συνδικαλιστικών στελεχών, όπως οι Αριστείδης Μιχαλάκης, Βασίλης Παππάς, Στέφανος Τσίγκος.

Ολοι αυτοί, τώρα, θα κληθούν για εξηγήσεις για όσα συνέβησαν στα λιμάνια της Χίου και των Μεστών με τη μη πρόσδεση του πλοίου «Πελαγίτης» και τη μη εκφόρτωση των μηχανημάτων της ΤΕΡΝΑ, την ημέρα των Θεοφανίων. Αν μάλιστα συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι οι παραπάνω προέρχονται από όλο το πολιτικό φάσμα, καταρρίπτεται πανηγυρικά το επιχείρημα Μηταράκη, ότι η πλειοψηφία των νησιωτών επιθυμεί τις δομές.

 
 
 
 
 


Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021