Σάββατο 27  Απριλίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ «ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ» ΚΑΙ ΣΤΕΦΑΝΟ ΠΡΑΣΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αλίευσις από το https://kozani.tv/index.php/109201-giati-polloi-syrizaioi-epilegoume-aristeri-symporefsi-kai-stefano-prasso-gia-tin-perifereia-dytikis-makedonias-giorgos-mitliagkas.html

ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ «ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ» ΚΑΙ ΣΤΕΦΑΝΟ ΠΡΑΣΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (Γιώργος Μητλιάγκας)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Είναι γνωστό ότι ελάχιστα τοπικά στελέχη της Περιφέρειας  Δ Μ του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με την Πολιτική Γραμματεία , χωρίς καμιά θεσμοθετημένη διαδικασία των Τοπικών Οργανώσεων, αποφάσισαν την υποστήριξη της Γ.  Ζεμπιλιάδου-ΠΑΣΟΚ , ως υποψήφιας Περιφερειάρχη Δ Μ στις επικείμενες εκλογες .

Παρά την προτροπή αρκετών συντρόφων να μην ξαναγίνουμε ακόλουθοι του ΠΑΣΟΚ και να κρατήσουμε την αυτοτέλεια μας αναζητώντας και προτείνοντας μια ανεξάρτητη προσωπικότητα του ευρύτερου Αριστερού-προοδευτικού χώρου , δε δόθηκε καμία σημασία, απαξιώνοντας διαδικασίες και πρόσωπα.

Μετά απ αυτή την απαράδεκτη εξέλιξη, επιλέγουμε πολλοί να υποστηρίξουμε ανοιχτά και να ψηφίσουμε αυτούς που την περασμένη τετραετία στάθηκαν πρωτοπόροι στα προβλήματα της περιφερειας Δ Μ.

...Οπως το Νίκο Βουνοτρυπίδη, το Σάκη Καδόγλου , το Θόδωρο Καρώνη , την Παναγ Ζαγάρα , τους Καστοριανούς Λιούζια Στέφανο, Σεραφείμ Σωτηρια κ α , οι οποίοι μέχρι το Σεπτέμβρη του 2015 τουλάχιστον , ήταν με το ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα συμπαρατάσσονται με το ψηφοδέλτιο της «Αριστερής Συμπόρευσης» με επικεφαλής τον αξιόλογο αγωνιστή Στέφανο Πράσο.

Και στο κάτω κάτω αυτοί τολμούν και κατεβάζουν ψηφοδέλτιο και δε μας πολεμούν όπως το ΚΚΕ και το ΠΑΣΟΚ , που άστοχα και λαθεμένα τους προτείναμε συνεργασία, παρ ό,τι μας έβριζαν και μας ταύτιζαν με τη Ν Δ, προεκλογικά και το ίδιο κάνουν και τώρα!

Αυτοί (ΑΡ-ΣΥ) αγωνίζονται με αξιοπρέπεια , μας εκτιμούν και ανησυχούν όχι μόνο για την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ και γενικότερα του Αριστερού χώρου , αλλά γιατί χάσαμε τον κινηματικό μας χαρακτήρα , αντί να έχουμε Αριστερή-αγωνιστική συμπόρευση με την κοινωνία , η οποία από το 2012 με το 27/% και το 2015 με το 36/% εναπόθεσε τις ελπίδες σ εμάς κι εμείς αλλάξαμε το χαρακτήρα μας, χάνοντας την εμπιστοσύνη τους.

Αγαπητοί σύντροφο.

Μη φοβάστε δεν προδίδουμε το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ · που παρά την ήττα παραμένει η Αξιωματική Αντιπολίτευση και η ελπίδα για την Ελληνική κοινωνία, σαν Αριστερός πολιτικός Κυβερνητικός χώρος.

Εξ άλλου το κόμμα δεν είναι καμιά μεταφυσική έννοια όπως ο «θεός» για να το φοβόμαστε και να μην εκφράζουμε τη διαφορετική μας άποψη!

Ούτε είναι κανένα εργαλείο για να το χρησιμοποιούν κάποιοι , κυρίως «νεόκοποι»,όποτε και όπως τους βολεύει, που ίσως έχουν ακόμα το βλέμμα και το νου τους «αλλού» και μας απειλούν κιόλας..!!!

Διότι εμείς το δημιουργήσαμε το υπηρετούμε και το κρίνουμε τεκμηριωμένα , για την ουσιαστική κι όχι στα λόγια αριστερή του ανασυγκρότηση και συμπόρευση με κοινωνικές και προοδευτικες πολιτικές δυνάμεις κι όχι με απολιθώματα του παρελθόντος και το «αμαρτωλό» ΠΑΣΟΚ όπως πχ με στελέχη της «Π Σ» , που μας ήρθαν μετά το 2015 με το ονομα τους και μόνο , χωρις να φέρουν κανέναν - αντίθετα έδιωξαν και μας άλλαξαν τα φώτα ..!!!

Ή μήπως να στηρίξουμε την άθλια-από το παρασκήνιο-μεθόδευση του τοπικού ΠΑΣΟΚ-με το βουλευτή του Π Κ για την περιφέρεια ( χωρίς να έχουμε προσωπικό πρόβλημα με την κ Ζεμπιλιαδου) και ο οποίος μεθοδεύει τα πάντα για Μαλουτα και Ζεμπιλιαδου.

Ο ίδιος Π Κ αρθρογραφώντας προεκλογικά ψεύδονταν ασύστολα κατηγορώντας το ΣΥΡΙΖΑ αναμεσα σε πολλά άλλα , ότι σταμάτησε τον περιφερειακό σιδηρόδρομο για την Κοζάνη και την κατασκευή του αρδευτικού της βόρειας ζώνης Πολυφύτου , χωρίς να του απαντά κανένας από τα πρώτα τοπικά μας στελέχη για να μη χαλάσουμε το «κλίμα συνεργασίας» με το ΠΑΣΟΚ...

Εξ άλλου ούτε η κ Ζεμπιλιάδου «διόρθωσε» δημόσια την εθνικιστική της άποψη του 2018 ότι η συμφωνία των Πρεσπών είναι προδοτική ...

Ούτε συζήτησε επίσημα με τον τοπικό-περιφερειακό ΣΥΡΙΖΑ για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιφέρεια μας της ΔΜ (βίαια απολιγνιτοποιηση , σοβαρή μείωση του δημογραφικού, νέου τύπου προσβολή του περιβάλλοντος με ανεγξελεγκτα και αλόγιστα φωτοβολταϊκά και αιολικά , ριζική αναδιάρθρωση της αγροτικης οικονομιας, περιφερειακό σιδηρόδρομο κλπ, με ενα σύγχρονο εναλλακτικό οικονομικό μοντέλο).

Ούτε στο πρόγραμμα της και στον ορίζοντα της πολιτικης της έχει το οικονομικό-πολιτισμικό ξάνοιγμα προς τις γειτονικές μας χώρες και γενικότερα στα Βαλκάνια που είναι ο προνομιακός γεωγραφικός και ιστορικός χώρος της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας .

Παρ ο,τι συντασσόμαστε και θα υποστηρίξουμε την «ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ» ευχόμαστε στους σ/φους και στις σ/φισσες που συμμετέχουν στο ψηφοδελτιο της «ΕΛΠΙΔΑΣ» καλή επιτυχία.

Υ.Γ.

Τυχόν σχόλια στην ανάρτηση από τον ηλεκτρονικό τύπο , παρακαλουμε να είναι επώνυμα , αν κάποιοι θέλουν να αναπτύξουμε πολιτισμένο κι όχι «κουτσομπολίστικο» δημόσιο διάλογο.

Ldr86va.jpg



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021