Σάββατο 20  Ιουλίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Λογοκρισία στη Βουλή: Έκλεισαν το μικρόφωνο στον Πολάκη επειδή μιλούσε για το σκάνδαλο Novartis (βίντεο-ενημέρωση)

Λογοκρισία στη Βουλή: Έκλεισαν το μικρόφωνο στον Πολάκη επειδή μιλούσε για το σκάνδαλο Novartis (βίντεο-ενημέρωση)

Πρωτοφανής κοινοβουλευτική εκτροπή της ΝΔ το βράδυ της Δευτέρας: Ο Χαράλαμπος Αθανασίου αφαίρεσε τον λόγο από τον Παύλο Πολάκη και διέκοψε την συνεδρίαση με το έτσι θέλω! - ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Το σύστημα Μητσοτάκη αποδεικνύει ότι δεν είναι ούτε Νέα, ούτε Δημοκρατία. Είναι ένα καθεστώς επικίνδυνο για την Δημοκρατία» - Η συνεδρίαση τελικά διεκόπη και θα συνεχιστεί στις 11 το πρωί της Τρίτης 1/2
 
 
Το μικρόφωνο στον Παύλο Πολάκη έκλεισε ο προεδρεύων της Βουλής Χαράλαμπος Αθανασίου επειδή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ έκανε παρέμβαση για το σκάνδαλο Novartis.
 
«Δεν είναι αυτό το θέμα μας, αν δεν μπείτε στο θέμα σε μισό λεπτό, θα σας κλείσω το μικρόφωνο» είπε ο Χαράλαμπος Αθανασίου όταν ο Παύλος Πολάκης ξεκίνησε να μιλάει για το σκάνδαλο Novartis κατά τη διάρκεια της ομιλίας του για τον αναπτυξιακό νόμο.
 
«Κύριε Γεωργιάδη, δε θέλετε να σας απαντήσουμε; Ό,τι και να κάνετε εγώ θα τα πω. Τον ξέρω τον κανονισμό, ο βουλευτής έχει αυτοτέλεια στον λόγο του και το τι λέει. Κύριε Γεωργιάδη αυτό ζητήσατε;» τόνισε ο Παύλος Πολάκης όταν ο Χαράλαμπος Αθανασίου απειλούσε να κλείσει το μικρόφωνο.
 
 
 
Ο Π Πολάκης έκανε λόγο για «ξευτελισμό της Βουλής». «Οι αποφάσεις της δικαιοσύνης είναι σεβαστές αλλά κρίνονται. Το σκάνδαλο της «Νοβάρτις» δεν αφορά ιδιωτική διαφορά αλλά υπουργούς και διασπάθιση δημόσιου χρήματος», επέμεινε ο κ. Πολάκης .
 
Η συνεδρίαση διεκόπη και ο κ. Αθανασίου αποχώρησε από το προεδρείο μέχρι να έρθει ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας για να ανακοινώσει την απόφασή του.
 
Κάτι που τελικά δεν έγινε καθώς απλά εμφανίστηκε ο κ. Μπούρας για να ανακοινώσει τη διακοπή της συνεδρίασης, όπως αναφέρει (λίγο πριν από τις 11 το βράδυ της Δευτέρας) ο Π. Πολάκης:
 
ΕΝΤΕΛΕΙ …Ο Τασουλας δεν ήρθε ,εστειλε τον αντιπρόεδρο Μπούρα να διακόψει τη συνεδρίαση!!
 
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ αύριο στις 11.00 το πρωί .
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΞΑΝΑ!
Δεν θα τους περάσει!
 
 «Αυτό που ζούμε είναι εκτροπή από τις δημοκρατικές διαδικασίες»
H συνεχείς αναρτήσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, νωρίτερα, για το πρωτοφανές περιστατικό φίμωσης:
 
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Καθεστώς επικίνδυνο για την Δημοκρατία»
Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για για την πρωτοφανή κοινοβουλευτική εκτροπή της Νέας Δημοκρατίας:
 
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη βαδίζει πλέον σε επικίνδυνα για τη Δημοκρατία μονοπάτια. Πριν από λίγο είχαμε μια πρωτοφανή για τα κοινοβουλευτικά ήθη εκτροπή εις βάρος βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ από την Ν.Δ.
 
Ο προεδρεύων Χαράλαμπος Αθανασίου σε διατεταγμένη υπηρεσία δεν δίστασε να κλείσει  τα μικρόφωνα στον Παύλο Πολάκη, όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άρχισε να μιλάει για το σκάνδαλο Novartis με την δικαιολογία ότι μιλάει για άσχετο θέμα. Κάτι όμως που είχε κάνει ελάχιστα λεπτά  πριν βουλευτής της ΝΔ, χωρίς να τον διακόψει κάνεις, αφού επαναλάμβανε τα κυβερνητικά ψεύδη για το σκάνδαλο.   
 
Το σύστημα Μητσοτάκη αποδεικνύει ότι δεν είναι ούτε Νέα, ούτε Δημοκρατία.
 
Είναι ένα καθεστώς επικίνδυνο για την Δημοκρατία.​

https://left.gr/node/377683

 
 


Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021