Σάββατο 20  Ιουλίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Κανείς δεν τους δίνει το δικαίωμα (ΜΜΕ) να φέρνουν σε αντιπαράθεση απολύτως δικαιολογημένα αγανακτισμένους πολίτες με εκπροσώπους των εργαζομένων.

Κανείς δεν τους δίνει το δικαίωμα (ΜΜΕ) να φέρνουν σε αντιπαράθεση απολύτως δικαιολογημένα αγανακτισμένους πολίτες με εκπροσώπους των εργαζομένων.

Παράκληση προς εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης: Αντιλαμβάνομαι πλήρως την αναγκαιότητα για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των πολιτών της χώρας και ιδιαίτερα του λεκανοπεδίου Αττικής για το πότε θα έχουμε την πλήρη αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στις πληγείσες περιοχές. Αυτό όμως δεν τους δίνει το δικαίωμα να φέρνουν σε αντιπαράθεση απολύτως δικαιολογημένα αγανακτισμένους πολίτες με εκπροσώπους των εργαζομένων.

Είναι γνωστό ότι για πέντε εικοσιτετράωρο οι εργαζόμενοι τεχνικοί του ΔΕΔΔΗΕ δίνουν τη μάχη κάτω από αντίξοες συνθήκες προκειμένου να αποκαταστήσουν το σύνολο των βλαβών και αρκετοί από αυτούς είναι κάτοικοι των περιοχών που δεν έχουν ρεύμα.
Και επειδή έχει διαταχθεί εισαγγελική παρέμβαση η οποία θα αναζητήσει τα αίτια και θα αποδώσει ευθύνες
Καλούμε λοιπόν τους αγαπητούς δημοσιογράφους να αναζητήσουν για την ενημέρωση των Καταναλωτών τους κρυπτόμενους εκπροσώπους της διοίκησης του ΔΕΔΔΗΕ και του αρμόδιου Υπουργείου.
Σε ότι αφορά τους εκπροσώπους των εργαζομένων η ΓΕΝΟΠ /ΔΕΗ και τα σωματεία των εργαζομένων  πολλάκις έχουν καταγγείλει τις επιλογές της κυβέρνησης και της διοίκησης για την πορεία του ΔΕΔΔΗΕ και όχι μόνο.
Τα υπόλοιπα εφόσον η εισαγγελική αρχή κρίνει Θα τα καταθέσουμε ενώπιον της.
 


Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021