Δευτέρα 8  Ιουλίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Ptolemais-post: Ένα πολύ ενδιαφέρον κείμενο, του Ιατρού της περιοχής μας του κυρίου Νικόλαου Σαμαρά.

Ptolemais-post: Ένα πολύ ενδιαφέρον κείμενο, του Ιατρού της περιοχής μας του κυρίου Νικόλαου Σαμαρά.

Δημοσιεύτηκε σε "Μέσα" της περιοχής μας και αγγίζει πολύ μεγάλες αλήθειες, για την παρακμή του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Πήρα κάποιες παραγράφους που δεν αλλοιώνουν από μόνες τους το κείμενο.

Διαφωνώ σε αρκετά, δεδομένου ότι ξεκινάμε από διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες, ως εκ τούτου η προέκταση τους στο σύμπαν μας κάνουν να απομακρυνόμαστε .

Είναι πολύ ενδιαφέροντα αυτά που καταθέτει ο κύριος Σαμαράς και είναι μια ευκαιρία να εντρυφήσουν οι αμύητοι στην παθογένεια της Υγείας στην Ελλάδα.

 

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ

-Επίσης με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι η Κυρία Γκάγκα δεν γνώριζε για την παρουσία μόλις μίας αναισθησιολόγου στο Μποδοσάκειο και δύο στο Μαμάτσειο, με αποτέλεσμα τα νοσοκομεία να λειτουργούν σε εφημερία χωρίς αναισθησιολόγο, τουλάχιστον 10 ημέρες τον μήνα και μάλιστα αναρωτήθηκε, ως γιατρός, πως είναι δυνατόν να λειτουργούν !!!!….

 
-Ξεναγήθηκε στους χώρους του Μποδοσάκειου νοσοκομείου, για τους οποίους έμεινε έκπληκτη, για το σύγχρονων προδιαγραφών ελικοδρόμιο- ελάχιστα νοσοκομεία διαθέτουν στην Ελλάδα-.
Όμως δεν είμαι βέβαιος αν ενημερώθηκε για τις 8 χειρουργικές αίθουσες του νοσοκομείου εκ των οποίων λειτουργεί μόλις 1!!!!…. και αυτό λόγω έλλειψης ιατρικού-νοσηλευτικού προσωπικού ( προ covid-19 λειτουργούσαν 2 αίθουσες από τις 😎.
 
-Δεν γνωρίζω αν ενημερώθηκε για την ύπαρξη σύγχρονου οφθαλμολογικού χειρουργείου το οποίο παραμένει στο…..σκοτάδι!!!!
 
 
-Δεν γνωρίζω αν ενημερώθηκε, η Κυρία Γκάγκα , από τον διοικητή της 3ης ΥΠΕ κύριο Π. Μπογιατζίδη για την πληρότητα των νοσοκομείων της Δυτικής Μακεδονίας σε ασθενείς, προ της covid-19 εποχής, που δεν ξεπερνά το 30- 40% και σε κάποια νοσοκομεία το 20%.
 
-Γνωρίζει η Κυρία υπουργός με την ιδιότητα της Ιατρού, ότι τα νοσοκομεία στην επαρχία αποτελούν ” νεκροταφεία Ιατρών” χωρίς καμία δυνατότητα εξέλιξης, απόκτησης εμπειρίας και παρακολούθησης των σύγχρονων εξελίξεων στην ιατρική.


Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021