Δευτέρα 8  Ιουλίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Ενώπιον του ανακριτή οι συλληφθέντες για την αρπαγή του Γυμνασιάρχη

Ενώπιον του ανακριτή οι συλληφθέντες για την αρπαγή του Γυμνασιάρχη

Στα Δικαστήρια της Κατερίνης οι αυτοαποκαλούμενοι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» που διώκονται για αρπαγή από κοινού, βία κατά υπαλλήλων, διατάραξη λειτουργίας Υπηρεσίας, παραβίαση μέτρων για πρόληψη ασθενειών, απειλή, συκοφαντική δυσφήμιση, απλή σωματική βλάβη και παραβίαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων.
Χθες, πρωταγωνίστησαν σε ένα αδιανόητο περιστατικό στην Πιερία «συλλαμβάνοντας» τον διευθυντή Γυμνασίου του Αιγινίου με την αιτιολογία ότι παραβιάζει το Σύνταγμα, επειδή εφαρμόζει τα υγειονομικά πρωτόκολλα αναφορικά με τον περιορισμό διασποράς του κορονοϊού στην εκπαιδευτική κοινότητα.
Μαρτυρία εκπαιδευτικού
Για το θλιβερό περιστατικό μίλησε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Open ο Αντώνης Γιοβανόπουλος, εκπαιδευτικός και αυτόπτης μάρτυρας.
 
 
 
«Έβαλαν χειροπέδες στον διευθυντή. Ο άνθρωπος πονούσε και φώναζε» αναφέρει και προσθέτει πως οι δράστες «έκαναν κεφαλοκλείδωμα και μάτωσαν τα χέρια του γυμνασιάρχη».
Περιγράφει πως ήταν «λίγο εξαγριωμένοι» και πως δεν του φάνηκαν και τόσο γραφικοί. «Ήξεραν τι έπρεπε να κάνουν, είχαν σχετικά μυική δύναμη...» σημειώνει.

 
 
Aρνήθηκαν να υποβληθούν στον προβλεπόμενο έλεγχο για κορονοϊό
Η αστυνομία προχώρησε σε 11 συλλήψεις. Μεταξύ των 9 αντρών και 2 γυναικών είναι ένας απόστρατος αστυνομικός, μια δασκάλα χορού, ελεύθεροι επαγγελματίες, αγρότες και άνεργοι. Μόνο τρεις από αυτούς έχουν παιδιά που φοιτούν στο Γυμνάσιο του Αιγινίου.
Εν όψει της μεταγωγής τους στα Δικαστήρια της Κατερίνης, στη συντριπτική τους πλειοψηφία αρνήθηκαν να υποβληθούν στον προβλεπόμενο έλεγχο για κορονοϊό και για αυτό το λόγο σχηματίστηκε ξεχωριστή δικογραφία.


Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021