Δευτέρα 8  Ιουλίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Εορδαίας

Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Εορδαίας

Ptolemais-post: Ασφαλώς ειναι μια καινούργια αρχή και γίνεται προσπάθεια να εμβολιαστεί με τον Νεωτερισμό, η αδράνεια δεν οδηγεί πουθενά. Οι προσπάθειες αφήνουν μια παρακαταθήκη για αύριο. Η Πόλις είναι φτωχή, Θεόφτωχη! Τα πολιτιστικά της δρώμενα πάντα ήταν κακόγουστα και ανάξια λόγου, γίνεται μια προσπάθεια που σίγουρα ένα μέρος της θα τελεσφορήσει. Να μείνουμε στην τοποθέτηση του κυρίου Ισαάκ Νικολαΐδη: "Πόλη έχει βελτιωθεί κατά πολύ σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια". Ακριβώς έτσι είναι, αυτό ονομάζεται "ρηξικέλευτος ρεαλισμός". Ο πολιτισμός ανθίζει σπονδυλωτά και βαθμαία. Επίσης να σταθώ και στην τοποθέτηση του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου, φαίνεται να βρίσκει τα βήματα του μετά από χρόνια ο Σύλλογος (Δεν είναι Σύλλογος αλλά οικονομική ένωση Επαγγελαμτιών). Ο κύριος βυθούλκας φαίνεται να πατά στην Βαριά ιστορική κληρονομιά αυτού του Συλλόγου.εικόνα_Viber_2021-12-09_11-34-24-752.jpg

Κύριος Πλακεντάς: Μετά από δυο χρόνια ουσιαστικά επανερχόμαστε, σε μια σειρά εκδηλώσεων που είχαν στηθεί το 2019. Δεν θα είναι εν πλήρη ελευθερία αλλά σίγουρα δεν θα είναι όπως πέρυσι δεδομένων των απαγορεύσεων τότε!

Η έναρξις γίνεται αύριο με την Λευκή νύχτα, έναν θεσμό που καθιερώνεται στην Πόλη.

Ουσιαστικό ρολό θα έχει και η κοινότητα Πτολεμαΐδας

Προσπαθούμε μέσα από την Λευκή νύχτα να τονώσουμε την αγορά και να στηρίξουμε το κομμάτι της εστίασης, πάντα τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Τις επόμενες ημέρες θα αναρτηθεί και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Αφού ανάψουμε το Χριστουγεννιάτικο δένδρο παρουσία της φιλαρμονικής και δύο τοπικών συγκροτημάτων,  θα έχουμε  και παράταση λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων έως τις 12

Βυθούλκας Θεόδωρος:Συνδιοργανώνουμε και συμμετέχουμεμε ιδιαίτερη χαρά στις εκηλώσεις του Δήμου Εορδαίας σκοπός είναι  τόνωση τες αγοράς.

Παρατείνουμε την λειτουργιά των εμπορικών καταστημάτων έως τις 12, θα υπάρχουν ειδκές τιμές και επίσης τομνηρές εκπτώσεις. 

Επίσης Θα υπάρχουν εδέσματα  και κρασί στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Νικολαΐδης Ισαάκ: Ως τοπική κοινότητα συμμετέχουμε σε τέτοιες δράσεις, η Πόλη έχει βελτιωθεί κατά πολύ σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Προτρέπουμε την τοπική κοινωνία να στηρίξει την τοπική αγορά και τα τοπικά δρώμενα με κάθε τρόπο.



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021