Παρασκευή 5  Ιουλίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Ο κύριος Τσίπρας στην Πτολεμαΐδα – οι προβληματισμοί και ο κύριος Πλακεντάς

Ο κύριος Τσίπρας στην Πτολεμαΐδα – οι προβληματισμοί και ο κύριος Πλακεντάς

Σύμφωνα με το πρόγραμμα (πάντα ξεπροβάλουν απρόοπτα) 11+30 θα είναι στην Πτολεμαΐδα και  θα έχει μια σύντομη, περιεκτική συνάντηση με τον Δήμαρχο και μετά θα επακολουθήσει συζήτηση στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου με Φορείς της περιοχής.

Ερώτημα πρώτο, τι θα θέσει ο Πρόεδρος του Σύριζα ενώπιον του Δημάρχου και κατά συνέπεια ενώπιον των κατοίκων και του εκλογικού σώματος της ευρύτερης Εορδαίας.

Εικάζω 'πάνω σε αυτό.

Ενέργεια, το μέλλον των ΑΗΣ, το μέλλον της ΑΗΣ V, το περιβόητο σχέδιο της ρήτρα μηδενικού ελλείμματος “Δεν δεχόμαστε την προοπτική της φτώχειας και της ανεργίας στις λιγνιτικές περιοχές της χώρας. Άλλωστε, η κυβέρνηση μας ήταν αυτή που δημιούργησε το πρώτο Ταμείο Δίκαιης Μετάβασης στην Ευρώπη. Δεσμευόμαστε για τη θεσμοθέτηση ρήτρας μηδενικού ελλείμματος ρυθμών ανάπτυξης και θέσεων εργασίας στις περιοχές αυτές, με συγκεκριμένο και ρεαλιστικό σχέδιο μετάβασης”.

Αυτός είναι ο κεντρικός κορμός!

Βέβαια υπάρχουν αλλά δυο θέματα που θα αναφερθεί και σε αυτά: Ακρίβεια και κορύφωση της υγειονομικής κρίσης.

Ο Σύριζα είχε 4 Βουλευτές την προηγούμενη τετραετία, και έναν σε αυτήν. Θα έχει και δεύτερο σύμφωνα με εκτιμήσεις στις ερχόμενες εκλογές και θα κριθεί και ο τρίτος με βάση τις ευρύτερες εξελίξεις αλλά και τα εσωτερικά ζητήματα του ΚΙΝΑΛ. 

Ο κύριος Πλακεντάς: Έχει ανοίξει ήδη τα χαρτιά που θα βάλει στο τραπέζι, είναι τα ίδια ζητήματα που έθεσε και στον κύριο Μητσοτάκη με περιορισμό των επιμέρους θεμάτων, δεδομένου ότι συνομιλεί με τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως.

Δηλαδή! Μονάδα V, τι μέλλει γενέσθαι, παράταση του χρόνου λειτουργίας για τις οι υπόλοιπες μονάδες και εν δυνάμει μηδενική ρήτρα ελλείμματος.

Θεωρώ ότι συμπίπτουν, τουλάχιστον στο 70%!.

Ο κύριος Πλακεντάς θα προσπαθήσει να εκμαιεύσει δημόσια τοποθέτηση για αυτά.

Ο κύριος Τσίπρας είναι έτοιμος να τοποθετηθεί, πρώτον γιατί είναι στις προγραμματικές διακηρύξεις του Σύριζα και δεύτερον, είναι ανέξοδο ως Αντιπολίτευση να τοποθετείσαι με "θετικό τρόπο".

Υπάρχει ένα πολύ μεγάλο βάρος Πολιτικό με την έλευση του κυρίου Τσίπρα.

Θα πιεστεί ο κύριος Μητσοτάκης να υλοποιήσει μέρος αυτών που υποσχέθηκε, αλλά και ως δυνάμει πρωθυπουργός ο φιλοξενούμενος δεσμεύεται Δημόσια.

Αυτό είναι το πλάνο προς τα παρόν

Οψόμεθα!!!!!



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021