Σάββατο 2  Μαρτίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Εορδαία: ”Kαταγγελία των μελών του Δ.Σ. ΔΕΥΑ Εορδαίας για την Γενική Διευθύντρια της επιχείρησης Ησαΐα Καρακασίδου”

Υπάρχει Δημοτική Αρχή; Υπάρχει Δήμαρχος; Υπάρχουν πειθαρχικά όργανα; Υπάρχoυν αλλά  ποιούν την Νήσσαν!

Τα καμώματα της Διευθύντριας σε αυτή την Υπηρεσία είναι διαρκή.

Διαβάζουμε στο e-ptolemeos την 04/06/2021: "Kαταγγελία των μελών του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων ΔΕΥΑ Εορδαίας για «κόψιμο συνδικαλιστικών αδειών»

Kαταγγελία των μελών του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων ΔΕΥΑ Εορδαίας για «κόψιμο συνδικαλιστικών αδειών»

Σε έγγραφη καταγγελία προχώρησε το Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΥΑ Εορδαίας, κάνοντας λόγο για «αυταρχική, παράνομη και καταχρηστική άσκηση εξουσίας» από την Γενική Διευθύντρια της επιχείρησης Ησαΐα Καρακασίδου, καθώς όπως τονίζουν «απέρριψε νόμιμες συνδικαλιστικές άδειες των μελών του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων», ενώ η καταγγελία επικαλείται πως για τις συγκεκριμένες ημέρες, οι εργαζόμενοι κρίθηκαν αδικαιολογήτως απόντες και έχασαν το ημερομίσθιο τους.

Συνεχίζουμε την ανάγνωση στο ίδιο μέσο

"Ο «Π» επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Εορδαίας κ. Δημήτριο Τσεχελίδη, ο οποίος αρκέστηκε να σχολιάσει ότι «λόγω του ότι το Δ.Σ. δεν έχει εκτελεστική εξουσία, δεν έχει δυνατότητα να παρέμβει σε τέτοιες διαφορές». Πρότεινε, δε στους εργαζόμενους, να κάνουν έγγραφη αναφορά στο ΔΣ και να επιληφθεί του ζητήματος.

Έγινε προσπάθεια επικοινωνίας με τη Δ/ντρια της Επιχείρησης αλλά δεν κατέστη δυνατή".

Αγαπητοί φίλοι το περίεργο θα ήταν να απαντήσει.

Το 2015, συμπολίτης μας, γείτονας μου, ο Σ. Παύλος, δυστυχώς δεν είναι μαζί μας πλέον, μου έκανε την καταγγελία, ήμουν τότε στην Ομάδα Αλληλλεγγύης Πολιτών Εορδαίας. Ο ίδιος είχε οικονομικά προβλήματα και ήταν άτομο ΑΜΕΑ, του κόψαν το νερό , πήγε στην Διευθύντρια να ζητήσει την παρέμβαση της! Τον Αποκάλεσε απατεώνα παταχτσή και τον είπε να πάρει δρόμο. Ζήτησα από τον Αντιδήμαρχο κύριο Λάκη Καΐδη να μιλήσει με τον Δήμαρχο να βρεθεί λύση, τον πήρε μπροστά μου. Σιγά μην βρέθηκε λύση.

Μπορεί να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα μου η οικογένεια του.

Υπάρχει μια διαρκής κτητική συμπεριφορά της Διευθύντριας απέναντι σε όλους, νομίζει της ανήκει η Υπηρεσία, τα Νερά, οι Πολίτες ο υποτελής Δήμαρχος!!! Άπαντες.

Διαβάζουμε στο e-ptolemeos την 28/11/2018: Σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους συζητήθηκαν τελικά στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ) Εορδαίας – εκτός ημερήσιας διάταξης, τα ενδο-υπηρεσιακά προβλήματα που ταλανίζουν τους εργαζόμενους και έχουν προξενήσει σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία της επιχείρησης.

Για έλλειψη επικοινωνίας μεταξύ των υπηρεσιών της επιχείρησης με ευθύνη της γενικής διευθύντριας, αλλά και για εκδικητική συμπεριφορά εκ μέρους της απέναντι στους εργαζόμενους μίλησε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στη ΔΕΥΑΕ, Θωμάς Καραθωμάς στην τοποθέτησή του, τονίζοντας ότι η κατάσταση αυτή έχει φέρει σε αδιέξοδο την επιχείρηση, η ΔΕΥΑΕ διανύει τη χειρότερη περίοδό της, πως είπε. Επισήμανε ότι μια σειρά οχήματα της επιχείρησης είναι παροπλισμένα γιατί δεν γίνονται προμήθειες, δεν λειτουργεί 6 μήνες το κομπρεσέρ, τρεις μήνες χωρίς γεννήτρια, δεν λειτουργεί μήνες το αποφρακτικό μηχάνημα και δεν γίνονται προμήθειες απαραίτητων υλικών για να μπορέσουν τα συνεργεία να κάνουν αποκατάσταση βλαβών, να κάνουν δηλαδή τη δουλειά τους. Κατήγγειλε επίσης την αυθαίρετη αλλαγή ειδικοτήτων του προσωπικού από τη διευθύντρια, αλλά και πως το προσωπικό στο Βιολογικό Καθαρισμό έχει εξαντληθεί σωματικά και ψυχικά από το απαράδεκτο ωράριο βάρδιας, ενώ κάλεσε το Δ.Σ. να επιβάλλει ποινές στη διευθύντρια λέγοντας πως έπρεπε να έχει επέμβει τόσο καιρό καθώς είναι το ανώτερο ιεραρχικά όργανο της επιχείρησης.

Είχαν ξεσπάσει φασαρίες τότε ανάμεσα στην Διευθύντρια και τους εργαζόμενους , υπήρξαν βαριοί χαρακτηρισμοί και ο κύριος Ζαμανίδης ποιούσε την νήσσαν.

Υπάρχει Δημοτική Αρχή; Υπάρχει Δήμαρχος; Υπάρχουν πειθαρχικά όργανα;

Κύριε Δήμαρχε η Εορδαία περιμένει μίαν απάντησιν...Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021