Τετάρτη 3  Ιουλίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Διαιτητής, μηνύει παίκτη του Εορδαϊκού γιατί όπως ισχυρίζεται βιαιοπράγησε εναντίον του

Διαιτητής, μηνύει παίκτη του Εορδαϊκού γιατί όπως ισχυρίζεται βιαιοπράγησε εναντίον του

 
 
Ο θαυμαστός κόσμος του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου μοιάζει με ταινία δράσης  και βίας ....Πιάνουμε πάτο το έχουμε πάρει χαμπάρι;https://matiesstasport.blogspot.com/2021/11/blog-post_355.html?showComment=1638177820904
 
 
Σοβαρά και καταδικαστέα γεγονότα είχαμε προχθές το βράδυ στην Πτολεμαΐδα όταν ο διαιτητής του προχθεσινού μεσημεριανού παιχνιδιού ΑΕ Κοζάνης - Εορδαϊκού  δέχθηκε επίθεση έξω από καφετέρια από  ποδοσφαιριστή του Εορδαϊκού. Για να πάρουμε τα γεγονότα από την αρχή .
 
 
 
Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο διαιτητής απέβαλε τον ποδοσφαιριστή του Εορδαϊκού ο οποίος τον  απείλησε λέγοντας του  'ότι είναι μεγάλο μπ...κι αν τον βρει μετά έξω  θα ...
 
 
 
Ο ποδοσφαιριστής όπως καταγγέλλει ο διαιτητής  δεν έμεινε στα λόγια και το βράδυ στην Πτολεμαΐδα  προχώρησε και σε πράξεις κατά του διαιτητή .Όπως μαθαίνουμε ο διαιτητής ήδη προσέφυγε στη δικαιοσύνη κατέθεσε μήνυση βάση και με όσα αναφέρονται  στο φύλλο αγώνα στο οποίο είχε γραφτεί η απειλή  του ποδοσφαιριστή προς τον διαιτητή και όπως δείχνουν τα πράγματα ,θα σχηματιστεί   δικογραφία κατά του ποδοσφαιριστή για παράβαση του νόμου περί αθλητικής βίας.
 
Τέτοιες ενέργειες από όπου κι αν προέρχονται πρέπει όλοι να τις  καταδικάζουμε…
 
 Τέτοιες ενέργειες δεν τιμάνε το ποδόσφαιρο σαν άθλημα, ούτε τα σωματεία αλλά ούτε τους ποδοσφαιριστές και τους οπαδούς των ομάδων.
 
Πρέπει να μας  προβληματίσουν όλους μας, αλλά και τους διαιτητές από την άλλη .
 
Όλοι γνωρίζουμε το πρόβλημα με τη διαιτησία.
 
Υπάρχει έλλειψη έμπειρων  διαιτητών στο Σύνδεσμο διαιτητών Κοζάνης κι αυτό είναι γνωστό σε όλους. Οι περισσότεροι  διαιτητές είναι νέοι και άπειροι με συνέπεια να μη μπορούν πολλές φορές  να διαχειριστούν τις δυσκολίες ενός αγώνα.
 
Αυτή η έλλειψη διαιτητών    είναι  αποτέλεσμα όλων των προηγούμενων ετών και φέτος παραφούσκωσε .
 
 
 
Πως όμως να μην υπάρχει έλλειψη διαιτητών  όταν γίνονται  ακόμα τέτοιες  καταδικαστέες ενέργειες; Πως ένας νέος διαιτητής θα μπει στο χώρο αυτό ; 
 
 
 
Τι πρέπει αλήθεια να γίνει ; Να αφήσουν τις σφυρίχτρες οι διαιτητές και να μη συνεχιστούν τα πρωταθλήματα  για να βρούμε όλοι την ησυχία μας; Είναι λύση αυτή ;
 
Όσο είναι ακόμα νωρίς και λίγο πριν πιάσουμε πάτο, πρέπει όλοι μας  ..εμπλεκόμενοι φορείς αλλά και οι υγιείς σκεπτόμενοι φίλαθλοι  - παράγοντες - ποδοσφαιριστές- διαιτησία  να προστατεύσουμε  το άθλημα του ποδοσφαίρου    και να σταθούμε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια καταπολέμησης τέτοιων αρνητικών γεγονότων″!
 
Να παίξουμε όλοι μας με χαμηλά τη μπάλα  με πράξεις  κι όχι με λόγια!
 

Η Διοίκηση του Φ.Σ. Εορδαϊκός για το συμβάν

Η Διοίκηση του Φ.Σ. Εορδαϊκός, θα ήθελε να ενημερώσει το φίλαθλο κόσμο της περιοχής ότι εχθές ενημερώθηκε για ένα περιστατικό χειροδικίας το οποίο εμπλέκει ποδοσφαιριστή της ομάδας μας εναντίον διαιτητή της ΕΠΣ Κοζάνης.

Τέτοιου είδους περιστατικά είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΑ, ανάρμοστα και δεν χωρούν στον αθλητισμό από όπου και αν προέρχονται.

Η σημερινή διοίκηση από τη μέρα που ανέλαβε έδειξε με τις πράξεις της ότι θέλει ένα άλλου είδους ποδόσφαιρο και μέσα σε αυτό ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ επεισόδια βίας και εντάσεων. Δυσφημούν την ομάδα, τους φιλάθλους της περιοχής και την Ιστορία της.

Σχετικά με το γεγονός, θα ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία και θα κληθεί ο ποδοσφαιριστής για απολογία όπως ορίζεται από τον εσωτερικό πειθαρχικό κανονισμό του Σωματείου.

Με Τιμή

Δ.Σ. Εορδαϊκός

 

Τι ισχυρίζεται ο ποδοσφαιριστής

Θέλω να πάρω θέση από την μεριά μου.

 Ποτέ δεν θα έκανα κάτι τέτοιο έξω από τον αγωνιστικό χώρο, έχει ξανά γίνει το ίδιο συμβάν με τον ίδιο διαιτητή αλλά σε καμία περίπτωση δεν έδωσα συνέχεια έξω από τον αγωνιστικό χώρο.

Έχω μάθει να είμαι πάνω σε επαγγελματικά πλαίσια, δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο και δεν έχω δώσει 15 χρόνια τώρα το παραμικρό δικαίωμα σε κανέναν!! 

Και εγώ από την μεριά μου κινήθηκα εντελώς νομικά έκανα μήνυση τον “τάδε” για ψευδείς μαρτυρίες.

 Δεν είναι τυχαίο κύριοι που όλοι οι ποδοσφαιριστές όλοι οι προπονητές και όλοι οι παράγοντες να έχουν πρόβλημα με τον κύριο που θέλει να λέγεται διαιτητής και το έχουμε πει και δημοσίως κιόλας ,ενώ όπως είπα σε αντίθεση με εμένα αυτά τα 15 χρόνια που παίζω ποδόσφαιρο δεν έχω δει κάποιον παράγοντα η κάποιον ποδοσφαιριστή να κάνει δημόσια παράπονα!!! Γι’ αυτό κύριοι μην ακούτε μόνο την μια πλευρά θα ακούτε και την άλλη, το νόμισμα έχει δύο όψεις μην βλέπετε μόνο την μια!!! Έχω το όνομα μου καθαρό και θα το διατηρήσω καθαρό μέχρι να σταματήσω το ποδόσφαιρο.

 Ό,τι γίνεται το αφήνω στον αγωνιστικό χώρο!!!

Και στο μόνο που θέλω να ζητήσω συγγνώμη είναι στην ομάδα μου γιατί δεν θα μπορέσω να τη  βοηθήσω κάποιες αγωνιστικές!!!

 


Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021