Τετάρτη 3  Ιουλίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Πικρές αλήθειες! Η αποτίμησις της επισκέψεως Μητσοτάκη

Πικρές αλήθειες! Η αποτίμησις της επισκέψεως Μητσοτάκη

 

Για αυτούς που τον εξέλεξαν αλλά και για τους υπολοίπους, δεδομένου ότι όλοι υφιστάμεθα την οικονομική παρακμή που δημιούργησε.

Είναι αρνητής συνεπειών των πράξεων του. Αυτό είδαμε! Όχι συγγνώμη αλλά ψελλίζοντας πλέον συνέχισε να δικαιολογεί την απόφαση του για το κλείσιμο της ΔΕΗ.

  • 1.  Ήρθε πάνοπλος όπως καθώς πρωθυπουργός που έχει "σκατωμένη" (είναι Ελληνική λέξη) την φωλιά του, σέρνοντας όλη την δύναμη των ΜΑΤ, είδαμε ακόμη και ένα  κουκουλοφόρο, ετνός των ΜΑΤ. Κατά την συνήθη πρακτική αυτών των Μονάδων, βάζουν τέτοιους και μέσα στο πλήθος, με μολότοφ, πέτρες, γκαζάκια και τους αποκαλούν Κουκουλοφόρους.
  • 2. Απέναντι του ήταν αμιγώς η κοινωνία και δη οι εργαζόμενοι.
  • 3. Είναι προφανές ότι ο Κοιμισμένος Ζωρζ (έτσι τον αποκαλούν ζηλωτές του Πρόεδρου Τραμπ), ήτο συνεπίκουρος σε ότι έγινε, στήριξε τις αποφάσεις Μητσοτάκη για κλείσιμο της ΔΕΗ
  • 4. Το περιβόητο σχέδιο απολιγνιτοποίησης είναι γονατογράφημα και εκπρόθεσμο. Η Δυτική Μακεδονία ξεκίνησε προ πολλού να αδειάζει! Υπάρχει Εθνική καταστροφή στην Δυτική Μακεδονία, φαντάζομαι η νεολαία που θα φτύσει πίσω της και θα πάει σε άλλο κράτος θα αναπληρωθεί από πάσης φύσεως περιπλανώμενους ανά την υφήλιο.
  • 5. Δεν έδωσε απαντήσεις! Δεν Υπάρχει σχέδιο! Προτάσεις που πατούν στον αέρα μόνον υπάρχουν.
  • 6. Τέλος εκείνος ο Παρακμιακό,ς που επί Υπουργίας του συνετελέσθη το κλείσιμο της ΔΕΗ, πλέον δεν ομιλεί, για τον κ. Χατζηδάκη ο λόγος, τον έβγαλε από ατό καρέ στα κρυφά ο κ. Μητσοτάκης και έκτατε χάθηκαν τα ίχνη του. Φαντάζομαι τον ετοιμάζει ως σαμποτέρ για ακόμη μια Εθνική καταστροφή.
  • Ο κύριος Μητσοτάκης Είναι αρνητής συνεπειών των πράξεων του.


Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021