Δευτέρα 1  Ιουλίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Ανακοίνωση για την Επίσκεψη του Πρωθυπουργού - "ΠΑΣΑΣ-ΔΕΗ"

Ανακοίνωση για την Επίσκεψη του Πρωθυπουργού - "ΠΑΣΑΣ-ΔΕΗ"

ΚΑΛΕΣΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙOΧΗΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤYΡΙΑΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ                  ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ

   Η επίσκεψη του πρωθυπουργού στην περιοχή μας αποτελεί μια ευκαιρία για να διατρανώσει ο λαός την αντίθεσή του στην Κυβερνητική Πολιτική.

Ο πρωθυπουργός έρχεται σε μια περίοδο επιδείνωσης του βιοτικού επιπέδου του λαού με τις απανωτές αυξήσεις σε ρεύμα, καύσιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Με την Ανεργία να καλπάζει εξαιτίας της Απολιγνιτοποίησης.

Η αύξηση ψίχουλα στους εργαζόμενους και τα μερίσματα των 250 ευρώ στα πιο εξαθλιωμένα τμήματα των Συνταξιούχων, δεν καλύπτει ούτε στο ελάχιστο το χαμένο εισόδημα.

   Έρχεται σε μια περίοδο έξαρσης της Πανδημίας με τα Νοσοκομεία της περιοχής να μην μπορούν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση, ιδιαίτερα σε παθήσεις εκτός COVID-19 που είναι αποτέλεσμα των μεγάλων ελλείψεων σε Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό.

Συνταξιούχοι ,Εργαζόμενοι ,Άνεργοι

Η προσπάθεια του πρωθυπουργού είναι να μην δεσμεύεται στα δίκαια αιτήματα των συνταξιούχων και εργαζομένων.

Αυτήν την τακτική ακλούθησε και στην συνάντηση που ζήτησε η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα (Σ.Ε.Α.) Συνταξιούχων στης 8 Οκτωβρίου 2021 μετά από ένα μεγάλο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο των Συνταξιούχων στην Αθήνα και πορεία στο Μέγαρο Μαξίμου και με επιστολή που στείλαμε ένα μήνα πριν, αυτός επέλεξε να απουσιάζει.

Το παράρτημα ΕΟΡΔΑΙΑΣ – ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ – ΦΛΩΡΙΝΑΣ – ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ του ΠΑ.Σ.Α.Σ. ΔΕΗ καλεί όλους τους συνταξιούχους και τον λαό της περιοχής να πάρουν μέρος στις κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας και η φωνή του λαού να φτάσει όσο το δυνατό πιο δυνατά βάζοντας τα δίκαια αιτήματα των συνταξιούχων και του λαού της περιοχής.

Διεκδικούμε :

- Ότι μας έχουν αφαιρέσει σε ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ-ΔΩΡΑ-ΥΓΕΙΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ

- Λέμε όχι στην Απολιγνιτοποίηση που φέρνει Φτώχεια, Ανεργία και Εξαθλίωση.

- Ρεύμα και Θέρμανση Κοινωνικό Αγαθό και όχι εμπόρευμα.

- Δημόσια Δωρεάν Υγεία για όλο τον Λαό, επάνδρωση με Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό σε όλα τα Νοσοκομεία της περιοχής μας.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021