Παρασκευή 5  Ιουλίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Ράντζα στα νοσοκομεία - Επικουρικές κλίνες!!!!!

Ράντζα στα νοσοκομεία - Επικουρικές κλίνες!!!!!

Μια φωτογραφία που τράβηξε το βράδυ της Κυριακής συγγενής ασθενούς στο Νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς, με ανθρώπους που υποφέρουν από διάφορες σοβαρές ασθένειες, να στοιβάζονται σε ράντζα στους διαδρόμους του νοσοκομείου, έχει προκαλέσει τεράστια αίσθηση και αγωνία για τις αντοχές του συστήματος Υγείας.
 
Ράντζα στα νοσοκομεία: Η εικόνα σοκ από την εφημερία στους διαδρόμους του "Γεννηματάς" που τράβηξε συγγενής
Είναι μια εικόνα της "Νύχτας του Αγίου Βαρθολομαίου" όπως την χαρακτήρισε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη, θέλοντας να περιγράψει τις δραματικές ώρες της εφημερίας που ξεκίνησε χθες το βράδυ στο νοσοκομείο. Η ίδια διευκρίνισε ότι αυτό που αποτυπώνεται στη συγκεκριμένη φωτογραφία συμβαίνει πλέον σε όλες τις κλινικές όχι μόνο σε μία. Είπε, μάλιστα, ότι μπήκαν ράντζα και στην οφθαλμολογική κλινική που εκεί τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά στη διαχείριση των ασθενών.
 
"Ξέρεις τι σημαίνει να δανείζεσαι ράντζα από το διπλανό νοσοκομείο;"
Η φωτογραφία μεταδόθηκε από τον ΣΚΑΙ. Το νοσοκομείο έχει γεμίσει από περιστατικά non COVID, καθώς οι ασθενείς με κορονοϊό νοσηλεύονται σε non COVID κλινικές. "Τώρα είναι η σειρά της Αττικής, μετά τη Θεσσαλονίκη" είπε η κ. Παγώνη.
 
 
"Είναι τραγικές οι στιγμές από χθες το βράδυ δεν έχει τελειώσει ακόμα η εφημερία δεν ξέρω τι θα γίνει μέχρι το μεσημέρι είναι φοβερό" πρόσθεσε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.
 
"Ξέρεις τι σημαίνει να δανείζεσαι ράντζα από το διπλανό νοσοκομείο; Το προσωπικό είναι το ίδιο συν αυτούς που έχουν συνταξιοδοτηθεί… Αυτοί θα αντιμετωπίσουν αυτά που αντιμετωπίζουν συν όλα αυτά".
 
Ίδιες εικόνες και πριν από 4 ημέρες
Παρόμοιες εικόνες με τη σημερινή μετέδωσε πριν από τέσσερις ημέρες και το Mega.
 
"Xθες μπήκαμε στην εφημερία, έχοντας το ελάχιστο ποσοστό των 60 διαθέσιμων κρεβατιών. Μέχρι τις 21:00 είχαμε 90 εισαγωγές με αποτέλεσμα 30 άτομα να περιμένουν για ένα ράντσο στους διαδρόμους του νοσοκομείου. Στην αναμονή υπήρχαν ασθενείς με εμφράγματα, χειρουργημένοι, υπερήλικες" είχε πει η παθολόγος του Νοσοκομείου Γεννηματάς, Γεωργία Φίλιππα στις 4 Νεομβρίου.
 
Οι εικόνες μέσα από την εφημερία προκαλούν σοκ. Δεκάδες ασθενείς συνωστίζονται στους διαδρόμους του νοσοκομείου και μαζί με αυτούς και οι συνοδοί τους. Η κ. Φιλίππα λέει πως "είναι δύσκολο να ελεγχθούν όλοι οι συνοδοί ειδικά σε περιπτώσεις που οι ασθενείς που συνοδεύουν είναι ετοιμοθάνατοι ή σε κρίσιμη κατάσταση".

https://www.thetoc.gr/koinwnia/article/rantza-sta-nosokomeia-i-eikona--sok-apo-tin-efimeria-stous-diadromous-tou-gennimatas-pou-trabixe-suggenis/

 
 


Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021