Σάββατο 22  Ιουνίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Ηλεία: Θείος της 11χρονης ο δράστης της άγριας δολοφονίας - Πώς ομολόγησε την πράξη του

Ηλεία: Θείος της 11χρονης ο δράστης της άγριας δολοφονίας - Πώς ομολόγησε την πράξη του

Εξετάζεται η απόπειρα βιασμού του κοριτσιού πριν τη δολοφονία - Μαχαιρωμένο στο λαιμό βρέθηκε το μικρό παιδί

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Ηλεία μετά την αποκάλυψη της άγριας δολοφονίας του 11χρονου κοριτσιού που το αναζητούσαν από χθες το βράδυ.

Το άτυχο παιδί βρέθηκε νεκρό νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας σε ένα χωράφι με τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στο λαιμό του και ως δράστης συνελήφθη o 37χρονος θείος του παιδιού.


Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 37χρονος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υπόθεση βιασμού ανήλικου.

Το κορίτσι είχε εξαφανισθεί από το βράδυ της Κυριακής και είχε εκδοθεί Amber Alert για την 11χρονη.

Στο πλαίσιο των αναζητήσεων από νωρίς σήμερα η αστυνομία εντόπισε τον 37χρονο ο οποίος διαπιστώθηκε ότι είχε παρελθόν με κακοποίηση ανήλικων.

Υπέδειξε το σημείο
Τελικά φαίνεται ότι 37χρονος έσπασε και ομολόγησε ότι είχε σκοτώσει το παιδί με ένα κατσαβίδι και το είχε κρύψει σε ένα χωράφι. Μάλιστα ήταν αυτός που υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο που ήταν νεκρό το κορίτσι.

Παράλληλα πληροφορίες αναφέρουν ότι κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει το 11χρονο κορίτσι να μπαίνει στο αυτοκίνητο του 37χρονου πριν την εξαφάνισή του.

Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο ο δράστης να αποπειράθηκε ή να κακοποίησε σεξουαλικά το κορίτσι το οποίο ίσως να αντιστάθηκε και τελικά το σκότωσε.

Στην περιοχή έχει σπεύσει ιατροδικαστής και η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Στην αστυνομία ανακρίνονται επίσης άτομα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος του δράστη.

H σορός της 11χρονης αναμένεται να μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών για τη διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής, προκειμένου να διαπιστωθεί ο τρόπος με τον οποίο δολοφονήθηκε, αλλά και η ακριβής ώρα του θανάτου της.

Παράλληλα, το πόρισμα της ιατροδικαστικής υπηρεσίας αναμένεται να δώσει απαντήσεις για το αν κακοποιήθηκε σεξουαλικά ή όχι η ανήλικη.


To νεαρό κορίτσι είχε εξαφανιστεί το βράδυ της Κυριακής στο χωριό Μυρτιά, στον κάμπο της Ηλείας.

Στην ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού αναφέρονταν τα εξής:

«Στις 09.06.202 και ώρα 21:10, εξαφανίστηκε από το χωριό Μυρτιά, στην Ηλεία η Βασιλική Νικολοπούλου, 11 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της σήμερα, 10.06.2024, και άμεσα, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS, καθώς συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο. Η Βασιλική Νικολοπούλου έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1, 50 εκατοστά και κανονικό βάρος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε λευκό φόρεμα και λευκές παντόφλες».

https://www.in.gr/2024/06/10/greece/ileia-theios-tis-11xronis-o-drastis-tis-agrias-dolofonias-pos-omologise-tin-praksi-tou/



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021