Γιατί πανηγυρίζουνε; Παρειδωλία υπάρχει τίποτε άλλο "Σημαίνει μη πραγματική εικόνα, αναπαράσταση, ομοίωμα. Παραδείγματα παρειδωλίας είναι η αναγνώριση προσώπων στα σύννεφα ή στην επιφάνεια της Σελήνης και η ακρόαση μηνυμάτων κατά την ανάποδη αναπαραγωγή ηχογραφήσεων".

Τι κερδίζει η Δυτική Μακεδονία πέραν του μηδενός και τον χειρότερο Περιφερειάρχη της Ελλάδος, που τον φορτωθήκαμε αυτόν και τις ανικανότητες του εδώ και 3,5 χρόνια.

Να μην ξεχάσουμε και τον συνοδοιπορούντα θίασο του.

Δεν είναι άποψη μιας βουβής πλειοψηφίας εντός κοινωνίας αυτή, αλλά και άποψη του στενού μηχανισμού που τον ανέδειξε.

Ασφαλώς είναι σημαντική αυτή η τεχνολογία που υπάρχει από την δεκαετία του 1960.

Δεν είναι κάτι καινούργιο.

Το καινούργιο είναι η εμπορική εφαρμογή της.

Επίσης καινούργιο με την Κασαπίδεια λογική, είναι να πανηγυρίζεις για την ανάπτυξη των άλλων, χωρίς να έχεις συναίσθηση ως Περιφερειάρχης ότι έχεις συμμετάσχει ενεργά, στην  παρακμή που έφεραν οι ακροκεντρώοι του Μητσοτάκη στη Δυτική Μακεδονία.

Θλιβερά αποτέλεσματα!

Θλιβερές πρωτιές!!

Θλιβερός Περιφερειάρχης!!!

Σε μια αυτοαναιρούμενη εξίσωση.

Περιφερειάρχης  + το σχήμα του + τα γαλάζια Αδωνικά ιδεολογήματα, πατήστε στο goοgle "Κασαπίδης – Άδωνης", να δείτε τι όγκος θεμάτων θα προκύψει...  Υπάρχει ανάπτυξις κάπου αλλού και δυστυχώς εκτός Ελλάδος, είναι τόσο απλό….

Ομιλούσαν διά 18.000  θέσεις εργασίας, ως αρχή, το μόνο που κατάφεραν είναι να αδειάσουν τη Δυτική Μακεδονία και ένα να πλάσουν ένα φανταστικό  χορό δισεκατομμυρίων.

Δεν είναι μόνον αποτυχημένοι, αλλά επικίνδυνοι.