Κυριακή 12  Μαϊου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Νικόλαος Κωτίδης - ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ.... ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ.... ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ "ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ / ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Νικόλαος Κωτίδης - ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ.... ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ.... ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ "ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ / ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ.... ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ.... ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ "ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ / ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.
29-03-2024
Είναι τουλάχιστον λυπηρό για να μην γράψω πιο βαριά λέξη αυτό που έκανε σήμερα ένα από τα 2 τοπικά ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνίας.
Αφού το πρωί σήμερα στείλαμε σαν "ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ" email στην συγκεκριμένη ηλεκτρονική εφημερίδα (αν υπάρχει κάποιος λόγος που δεν δημοσιεύθηκε το Δελτίο Τύπου), η απάντηση της εφημερίδας ήταν (Να διαβάζουμε καλύτερα και πως έχει δημοσιευθεί βάζοντας μας και το λίνγκ το οποίο έχει κάποιον αριθμό).
Πηγαίνοντας με αντιγραφή αυτού του λίνγκ πράγματι φαίνεται ότι έγινε η δημοσίευση χθες στις 28-03-2024. Όμως όταν πάμε στην αρχή της ηλεκτρονικής εφημερίδας και ψάξουμε στις 28-03-2024 ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!!
Για να μην νομίζει ο υπεύθυνος της ηλεκτρονικής εφημερίδας ότι τρώμε κουτόχορτο, ψάξαμε και τις ειδήσεις που υπάρχουν μια - μια με τον αριθμό πρωτοκόλλου που έχει η κάθε είδηση και ενώ υπάρχει ο αριθμός μια θέση πριν και ο αριθμός μια θέση μετά το (σύμφωνα με τον λινγκ που μας έστειλαν) το Δελτίο Τύπου πάλι δεν εμφανίζεται.
Δεν θέλουμε να σας κουράζουμε με τεχνικές λεπτομέρειες αλλά η ουσία είναι μία. Το Δελτίο Τύπου "λογοκρίθηκε" και κόπηκε γιατί η "ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ" ενοχλεί και δεν πρέπει να φτάνουν οι απόψεις της και οι θέσεις της στις μάζες γιατί λέει ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ..
Θα συνεχίσουμε όσο και να μας κτυπούν με τον χειρότερο τρόπο, όσο και να χρησιμοποιούν την συκοφαντία προς το πρόσωπο μας σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο.
Είμαστε εδώ επώνυμοι και όχι ανώνυμοι συκοφάντες που χρησιμοποιούν το ''Ανώνυμος" για να μας σχολιάζουν ποικιλοτρόπως.
Ως μέλος του Συντονιστικού Οργάνου της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ / ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ κάνω σήμερα την πιο πάνω καταγγελία ως το τελευταίο πράγμα που μας έμεινε να κάνουμε ως Ενεργοί Πολίτες, όλα τα άλλα ας τα αντιληφθούν και ας πράξουν όπως νομίζουν οι μονίμως κρίνοντες "αδρανείς και αδιάφοροι πολίτες" της περιοχής μας.
Νικόλαος Χρ. Κωτίδης
(Ένας αθεράπευτος, ελεύθερος και αδέσμευτος
ενεργός πολίτης του Δήμου Εορδαίας)
Μέλος του Συντονιστικού Οργάνου της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ / ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Πτολεμαΐδα 29-03-2024



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021