Παρασκευή 29  Ιουλίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Ptolemais-post: Καταγγέλλουμε το Δήμαρχο της Εορδαίας για εξαπάτηση του εκλογικού σώματος, για κρυφή ατζέντα και διγλωσσία

Ptolemais-post: Καταγγέλλουμε το Δήμαρχο της Εορδαίας για εξαπάτηση του εκλογικού σώματος, για κρυφή ατζέντα και διγλωσσία

Ptolemais-post: Καταγγέλλουμε το Δήμαρχο της Εορδαίας για εξαπάτηση του εκλογικού σώματος, για κρυφή ατζέντα και διγλωσσία.
Αυτά που συμβαίνουν είναι απαράδεκτα, άλλα μας έλεγε ο Δήμαρχος, ομιλούσε για ανάπτυξη και εύρυθμη λειτουργία του Δήμου με νέες ευκαιρίες.
Έρχονται όμως άλλα.
Φυσικό ήταν, ο τρόπος που πολιτικά κινείται είναι το σκότος, η έλλειψις δημοκρατίας και η προσωπική του καρέκλα.
Πρώτα μας έσκασε τη ρουκέτα με την Τηλεθέρμανση, εδώ υπάρχουν πολιτικές ευθύνες και του προσωπικού, ομιλούμε για τη διοίκηση, που κρατούσε τα οικονομικά δεδομένα και την υγεία του οργανισμού στο σκοτάδι.
Τώρα ανακάλυψαν ότι ο Δήμος έχει έλειμμα και χρειάζομαι αυξήσεις σε Δημοτικά Τέλη, κύριε Ορφανίδη οι γενικολογίες παράγουν γέλωτες και χλευασμούς στην Κοινωνία, στοιχεία οικονομικά θέλουμε, τα οποία η Δημοτική σας παράταξη τα υποκρύπτει και θεωρεί ότι είναι προσωπική υπόθεσις 3-4 ατόμων.
Έτσι μάθατε να λειτουργείτε – Έτσι καταλαβαίνετε τη Δημοκρατία.
Φυσικά σας άφησαν πολιτικό χώρο, τόσο η κ. Τερζοπούλου όσο και ο κ. Κοκκινίδης, αυτό όμως είναι στιγμιότυπο παρελθούσης καταστάσεως.
Τα στοιχεία θέλουμε.
Ως εκ τούτου, αν έπρεπε να υπάρξει αύξησις, έπρεπε να παρουσιαστεί στοιχειοθετημένα και πρωθύστερα και όχι εξ αίφνης. Είτε με την πλατωνική είτε με την αγοραία έννοια.
Αγαπητοί συμπολίτες έρχονται και άλλα, τρομερά και φοβερά.
Ο κ. Πλακεντάς ήτο ένα πολιτικό ατύχημα εν αναμονή – Τώρα είναι εν εξελίξει…
Οψόμεθα
Υ.Γ.
Ομιλεί ο κ. Ταταρίδης:
Μας είπατε ότι τα τέλη έχουν να αυξηθούν από το 2015, όμως και οι συντάξεις και οι μισθοί όχι μόνον δεν έχουν αυξηθεί άλλα έχουν πάει στα τάρταρα, έκλεισε λέγοντας: Η αύξηση είναι πολύ μεγάλη, με φορο-εισπρακτική διάθεση και γίνεστε το μακρύ χέρι του κράτους.



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021