Δευτέρα 1  Ιουλίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Θρίλερ στο Μεσολόγγι: Φίλος του κρεοπώλη ο 36χρονος που συνελήφθη για αρχαιοκαπηλία (Video)

Θρίλερ στο Μεσολόγγι: Φίλος του κρεοπώλη ο 36χρονος που συνελήφθη για αρχαιοκαπηλία (Video)

Στο προσκήνιο επανέρχεται το θρίλερ της δολοφονίας του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι καθώς ο νεαρός που συνελήφθη από αστυνομικούς για την υπόθεση αρχαιοκαπηλίας στην ίδια περιοχή, είναι φίλος του κατηγορούμενου κρεοπώλη. Του 50χρονου που έχει προφυλακιστεί για το φονικό, αλλά ακόμα δεν έχει ομολογήσει.

Σύμφωνα με το Mega, οι αστυνομικοί αξιοποίησαν μια σειρά από πληροφορίες και έφτασαν στα ίχνη του 36χρονου που κατηγορείται για αρχαιοκαπηλία.

Ο ίδιος φέρεται να ομολόγησε και να αποκάλυψε στους αστυνομικούς, που βρίσκεται η αποθήκη του, στην Αθήνα μέσα στην οποία βρέθηκαν τα αρχαία αντικείμενα.

Επιμένει ο κατηγορούμενος κρεοπώλης
Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες στο Μεσολόγγι, σε μια προσπάθεια να βρουν επιπλέον στοιχεία για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου.

Ο κατηγορούμενος κρεοπώλης παραμένει στις φυλακές Κορυδαλλού και από μέρα σε μέρα αναμένεται να μεταφερθεί εκ νέου στο δικαστικό Μέγαρο Μεσολογγίου, για νέα κατάθεση.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, ξεσκεπάστηκαν μια σειρά από αντιφάσεις και ψέματα που είπε για την τελευταία νύχτα του Μπάμπη και τη διαδρομή που ακολούθησε ο ίδιος. Στοιχεία που χαρακτηρίζονται αδιάσειστα και τον έστειλαν στη φυλακή.

 Ο ίδιος πάντως δεν έχει αλλάξει στάση. Συνεχίζει να κάνει λόγο για ένα κενό μνήμης 50 λεπτών, που όπως λέει δεν του επιτρέπει να θυμηθεί με ακρίβεια τις κινήσεις του.

Οι γονείς και οι αδερφές του άτυχου Μπάμπη, περιμένουν να μάθουν όλα όσα κρύβει η στυγνή δολοφονία.

H σύλληψη του νεαρού για αρχαιοκαπηλία έρχεται να προστεθεί στους κρίκους της αλυσίδας των αποκαλύψεων για το διαρκές κυνήγι χαμένων θησαυρών αλλά και αρχαίων με μεγάλη εμπορική αξία, από επίδοξους χρυσοθήρες στην Αιτωλοακαρνανία.

Σχεδόν ένα μήνα μετά τη δολοφονία του Μπάμπη, που συγκλόνισε το Μεσολόγγι και ολόκληρη τη χώρα



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021