Τρίτη 18  Ιουνίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Επί της ερωτήσεως της Λαϊκής Συσπείρωσης για την επικινδυνότητα του δικτύου ύδρευσης των αμιαντοσωλήνων – Εν είδει νηπιαγωγείου οι απαντήσεις.

Επί της ερωτήσεως της Λαϊκής Συσπείρωσης για την επικινδυνότητα του δικτύου ύδρευσης των αμιαντοσωλήνων – Εν είδει νηπιαγωγείου οι απαντήσεις.

Επί της ερωτήσεως της Λαϊκής Συσπείρωσης για την επικινδυνότητα του δικτύου ύδρευσης των αμιαντοσωλήνων – Εν είδει νηπιαγωγείου οι απαντήσεις.
Και φυσικά υπάρχουν 3-4 καλοί μαθητές οπού απαγγέλουν το ποίημα για όλα τα θέματα ενώ οι υπόλοιποι καταδεικνύουν την ανεπάρκεια τους, μέσα από τη σκιώδη συμμετοχή τους.
Όπως έγινε και τα προηγούμενα 4-5 έτη, έτσι συνεχίζεται και θα συνεχιστεί η διαδρομή αυτή, με Δημοτικούς Συμβούλους που δεν θα λάβουν ποτέ το λόγο.
Εύγε τέκνα αγαπητά και πεφιλημένα, α ναι και άξιοι δια τη θέση που κατέχετε,
Να επισημάνουμε στον κ. Τσεχελίδη Δημήτριο, σύμφωνα με τα λεγόμενα του.
1. Δεν γνωρίζουν στη ΔΕΥΑΕ πόσο είναι το δίκτυο σε χιλιόμετρα στρωμένο με αμιαντοσωλήνες και πόσο επί της εκατό ανάλογα είναι σε σχέση με νεότερους σωλήνες. Λέει λοιπον: Δεν γνωρίζουμε πόσο είναι το δίκτυο, υπάρχει μια φήμη ότι είναι 30 με 40%. Αλήθεια, τοπογραφικό  διάγραμμα δεν έχουν στον Οργανισμό; Πρόσθεση και διαίρεση δεν γνωρίζουν; Πλέουν μάλλον σε αχαρτογράφητα νερά, κουτουρού και όπου βγει. Είναι εξωφρενικά αυτά τα πράγματα. Θα αναζητήσει κανείς ευθύνες;
2. Μας είπε για δοχεία αδράνειας-καθίζησης, δηλαδή τοποθέτηση ντεπόζιτων για τη λύση του θολού νερού, των μεταφερόμενων σωματιδίων, πόσο κοστίζει κύριε Τσεχελίδη μια τέτοια λύσις; 700, 800, 1000 ευρώ, εσείς προφανώς τα έχετε, άλλοι δεν τα έχουν και επίσης υπάρχουν κατοικίες που δεν έχουν τη δυνατότητα να στεγάσουν ντεπόζιτα.
3. Το σημαντικότερο είναι ότι έκρινε μη επικινδυνότητα με την κατάποση ινών αμιάντου και ανέφερε δια την οικογένειαν και τα παιδιά του, που καταναλώνουν άφοβα το νερό. Είναι λάθος, το επιχείρημα βέβαια φαντάζει ατράνταχτο στα μάτια του.
 Σας κάνουν μια ερώτηση και απαντάτε με αυτό το τρόπο; Την επομένη φορά που θα κάνουμε δημόσια ερώτηση και εμείς , θα μασήξουμε φύλλα κάνναβης και θα ανέβουμε πρώτα να συναντήσουμε τα πνεύματα του βουνού... Ας σοβαρευτούμε όμως, δεν ξέρουμε τι μελέτες διαβάζει ο κ. Τσεχελίδης, εμείς διαβάζουμε άλλες, οι σωλήνες πρέπει να αντικατασταθούν, σ' αυτό συμφωνεί και ο ίδιος, η αντιδικία είναι στο ότι 5 χρόνια δεν έκαναν απολύτως τίποτα.
 Πόσα χρόνια χρειάζεστε να κυβερνάτε 70, 80, ίσως έναν Αιώνα, πείτε να περιμένουμε, έχουμε Ιώβειο υπομονή.



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021