Πέμπτη 27  Ιουνίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

ΟΡΓΗ ΚΟΥΡΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟ «ΣΑΜΠΟΤΑΖ» ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ

ΟΡΓΗ ΚΟΥΡΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟ «ΣΑΜΠΟΤΑΖ» ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ

Την οργή του νυν Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Δημήτρη Κουρέτα έχει προκαλέσει η διακοπή των αντιπλημμυρικών και οχυρωματικών έργων που καταγγέλλεται στη Θεσσαλία, με προφορική εντολή του απερχόμενου Περιφερειάρχη και μεγάλου ηττημένου των εκλογών, Κώστα Αγοραστού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νέος Περιφερειάρχης πραγματοποιούσε περιοδεία το πρωί της Τετάρτης σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλίας προκειμένου να ενημερωθεί αυτοπροσώπως για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι κάτοικοι των πληγεισών περιοχών.

Κάποια στιγμή και ενώ βρισκόταν σε χωριά της Καρδίτσας ενημερώθηκε ότι τα έργα (αντιπλημμυρικά, οχυρωματικά) έχουν σταματήσει με εντολή του Κώστα Αγοραστού. Αμέσως ο νέος Περιφερειάρχης επικοινώνησε με τις αρμόδιες υπηρεσίες όπου «άστραψε και βρόντηξε», ενώ φέρεται να επικοινώνησε και με τον κ. Αγοραστό.

Το θέμα πάντως έχει αρχίσει να λαμβάνει διαστάσεις. Ήδη στη Βουλή ο Νίκος Παππάς έκανε λόγο για «σαμποτάζ» του νυν Περιφερειάρχη και τον κ. Αγοραστό και ζητεί από την κυβέρνηση Μητσοτάκη να δώσει εξηγήσεις.

Βουλή: «Σαμποτάζ» Αγοραστού στον Κουρέτα κατήγγειλε ο Παππάς

Στο μεταξύ οι κάτοικοι ανησυχούν. «Η αλήθεια είναι ότι ανησυχούμε πολύ, καθώς έρχεται χειμώνας και αν δεν γίνουν τα απαραίτητα έργα τότε υπάρχει κίνδυνος να πλημμυρίσουμε ξανά» ανέφερε π πρόεδρος κοινότητας της Μεταμόρφωσης Καρδίτσας, Πέτρος Κοντογιάννης.

https://www.documentonews.gr/article/orgi-koyreta-gia-to-sampotaz-agorastoy-me-ta-antiplimmyrika-erga/



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021