Σάββατο 18  Μαϊου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Η πρότασις της κ. Τερζοπούλου για την Εορδαία και οι "Τουρκεμένοι" αριστεροί

Η πρότασις της κ. Τερζοπούλου για την Εορδαία και οι "Τουρκεμένοι" αριστεροί

Ας δούμε πρώτα το παρασκήνιο, το οποίον έχει σχέση με τα μηνύματα των καιρών, τα οποία δεν μπόρεσαν να τα ερμηνεύσουν (λόγω έπαρσης, λόγω αδυναμίας, λόγω της συσσωρευμένης πολιτικής έντασης) αυτοί που θα έπρεπε να τα ερμηνεύσουν, τα οποία απλόχερα έθεσε εις την θύραν τους ο Πελαργός της Ιστορίας.

Υπήρξε λοιπόν μια πρωτοβουλία της κυρίας Τερζοπούλου, να επικοινωνήσει με όλους τους πολιτικούς χώρους που είχαν την πρόθεση να διεκδικήσουν το Δήμο Εορδαίας.

Δεν είναι πολλοί αυτοί οι χώροι, που αφορούν πρόσωπα και πολιτικές τοποθετήσεις.

Ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος εγκατέλειψε τη μάχη από νωρίς (αφήνοντας στάχτη στα Δημοτικά πεπραγμένα), αλλά υπήρχε ένα έντονο ενδιαφέρον για συμμαχίες, ο κύριος Ιωακειμίδης, ο οποίος έδωσε το παρόν όταν οι άλλοι την «έκαναν γυριστή» και είτε σιώπησαν, είτε Τούρκεψαν, ανακαλύπτοντας την κρυφή γοητεία της μπουρζουαζίας και επίσης ο κύριος Χρηστίδης, που και αυτός παρέμεινε στο επίπεδο των φιλοδοξιών.

Έθεσε λοιπόν το ζήτημα η κυρία Τερζοπούλου (το οποίον παρέμεινε σε ένα σκοτεινό δωμάτιο), διά τη σύγκληση των Προοδευτικών Δυνάμεων – το παράθεμα Προοδευτικών φυσικά θέλει πολύ συζήτηση, λόγω της ανομοιογενούς κατανομής των δυνάμεων της Αντιπολιτεύσεως.

Και όπως σε κάθε των περιπτώσεων, ανάλογο δρώμενο, ετέθη το ζήτημα της ηγεσίας.

Ποιος θα ηγούνταν ενός τέτοιου εγχειρήματος.

Εκεί αίφνης διαλυθήκαν και ο ψευδαισθήσεις σύμπλευσης του χώρου της Αντιπολιτεύσεως ενάντια στο σχήμα Πλακεντά, το οποίον αλίευε από παντού, έχοντας όμως συγκεκριμένα ιδεολογικοπολιτικά χαρακτηριστικά που μετέτρεψαν το Δήμο Εορδαίας σε μηχανή κατευθυνόμενη ενός νοσηρού μορφώματος ιδιοτελών εξυπηρετήσεων και αδρανείας, στις κοσμογονικές αλλαγές που συνυφάνθηκαν στην περιοχή μας.

Ο κ. Πλακεντάς είναι ψυχωτικός με την εξουσία και αρχομανής, αυτό τον κάνει ιδιαίτερα ανασφαλή, έχουμε καταγγελίες για χρήση επιρροής, με τον όποιον τρόπο μεταστροφής ατόμων, που ενώ τους έκλεινε στο ψηφοδέλτιο ο κύριος Ιωακειμίδης, αυτοί μεταστρέφονταν, μάλιστα πρωταγωνίστησαν και μουτζούρηδες από τον αριστερό χώρο.

Η κυρία Τερζοπούλου αποχώρησε αξιοπρεπώς, ούτε Τούρκεψε, ούτε αποχώρησε με όρους ήττας – γνωρίζουμε τους Τουρκεμένους οι οποίοι πολλαπλασιάστηκαν αιφνιδίως, ενώ πριν λίγες ημέρες έβριζαν τον κ. Πλακεντά Δημοσίως, παντού, με ύφος 500 παλαιοΔεσποτάδων.

Αυτό το μαύρο θα μας τυραννά αιωνίως!

Εις την Εορδαίαν, αυτό το πένθος δεν τελειώνει ποτέ...

Όπως συμβαίνει  πάντα στην πραγματική ζωή, η εύθραυστη στιγμή (αυτή που βιώνουμε) εκλύει βιαιότητα μέσα της, πέραν του ψευδεπίγραφου μηνύματος της, το τραγικό υποκείμενο της ιστορίας θα είναι η Εορδαία και η σταχτοπούτα γρήγορα θα μεταμορφωθεί σε «Πλακεντιακή» κολοκύθα, μειούμενη διαρκώς! Όπως συμβαίνει εδώ και τέσσερα έτη.

Μόνον τα χαμόγελα των αφελών εις το fb θα παραμείνουν, με την χειρ στραμένη εις τον Απερχόμενο (προς το παρόν) Δήμαρχον της Πόλεως.

Κύκλια Έπη

Όσο αυτές οι διαδικασίες τελούν εν κρυπτώ, μασονικώ τω τρόπω και αναφέρομαι για το ΣΥΡΙΖΑ και τον κύριο Ιωακειμίδη, θεωρώντας ότι το πολιτικό Είναι πρέπει να διαδραματίζεται ερήμην της Κοινωνίας και όσο δεν θα μπορούμε να ερμηνεύουμε τα μηνύματα που φέρνει ο πελαργός της Ιστορίας, θα ωθούμαστε σε ήττες, όχι προσωπικές ή πολιτικές μόνον, αλλά σε ήττες ιδεών.

Η Εορδαία καθηλώνεται ανίχυρη, μπρος στην τραγικότητα της μοίρας της

Πολιτικός αναλυτής στο ptolemais-post, ο Πολιτίδης Χρήστος



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021