Τρίτη 23  Απριλίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Μποδοσάκειο Νοσοκομείο-Εθελοντισμός ή επαιτεία;

Μποδοσάκειο Νοσοκομείο-Εθελοντισμός ή επαιτεία;

Ptolemais-post, Εμπιστευτικό! Αγαπητοί φίλοι!!

Όπως ο κάθε κάτοικος, αυτόχθων ή μετακλητός στην Εορδαία δια τον όποιον λόγο, είμαι ταυτισμένος με αυτό το Νοσοκομείο, ίσως η πιο ορθή έννοια σωματοποιημένος.

Η Διοίκησις ανεβάζει συνεχώς αναρτήσεις προσφορών από ιδιώτες, θεωρώ ότι πρόθεσις του κυρίου Παπαστεργίου είναι να ενεργοποιήσει τον εθελοντισμό!!!!.

Όμως, μήπως ο εθελοντισμός με τον τρόπο που προωθείται μετατρέπεται σε επαιτεία;

Είναι τρύπια τα Νοσοκομεία ολόκληρης της Χώρας, γεμάτα ελλείψεις, τόσο σε υλικοτεχνολογική υποδομή όσο και σε Προσωπικό.

Το έζησα εκ των έσω το Νοσοκομείο μας τα τελευταία 7- 8 χρόνια, σταθερά και απαρασάλευτα, είναι ένας ανάπηρος γίγας που καταβάλει προσπάθεια να στηθεί στα πόδια του και φυσικά με το φιλότιμο (τι υπέροχη λέξις!) του προσωπικού που το στελεχώνει.

Είναι υποχρέωσις της Πολιτείας να καλύπτει τα κενά, βέβαια έτοιμος ήταν ο κύριος Πρωθυπουργός να κάνει Υπουργό Υγείας τον κύριο Χατζηδάκη, "φημολογείται ότι είχε βρει και αγοραστές, οι αγοραίοι ψίθυροι της Αντιπολιτεύσεως συνεχώς το διαδίδουν".

Όπως και νάχει, εάν τα προβλήματα είναι αξεπέραστα , κύριε Διοικητά να συσταθεί μια επιτροπή (είμαι ο πρώτος εθελοντής ) και να βγάλουμε δίσκο στους “τρεισήμισι Νομούς” της Δυτικής Μακεδονίας, είναι ίσως η λύσις στο πρόβλημα!!!

Διαβάζουμε στις τοπικές εφημερίδες

"Αντικαταστάθηκαν οι προβολείς των πέντε χειρουργικών αιθουσών του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας

Tο Γενικό Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ» προχώρησε στην υλοποίηση ακόμα μιας δράσης μέσω της χρηματοδότησης από το ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ του Υπουργείου Περιβάλλοντος και αντικατέστησε τους προβολείς των πέντε χειρουργικών αιθουσών με νέους τεχνολογίας led., όπου δίνεται η δυνατότητα εγκατάστασης ασύρματης κάμερας.

Η λειτουργία τους προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια τόσο για τον ασθενή όσο και για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό εξασφαλίζοντας ιδανικές συνθήκες φωτισμού και υγιεινής, ενώ δίνεται η δυνατότητα εφαρμογής σύγχρονων ιατρικών μεθόδων ' .

 
ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΤΟΥ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ


Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021