Ύστερα από το βίντεο που κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα και έδειχνε μια ομάδα ανδρών να έχει «συλλάβει» μετανάστες στην Αλεξανδρούπολη, κατηγορώντας τους για τις πυρκαγιές και κρατώντας τους κλειδωμένους μέσα σε ένα τρέιλερ, τις τελευταίες ώρες έχει κάνει την εμφάνισή του άλλο ένα κλιπ, το οποίο αφορά μια διαφορετική ομάδα αυτόκλητων «σερίφηδων» στην ευρύτερη περιοχή του Έβρου.

Οι συγκεκριμένοι άνδρες φαίνονται σε βίντεο, που έχει ανεβάσει ο ένας εξ αυτών, να έχουν αιχμαλωτίσει τέσσερις μετανάστες, τους οποίους αποκαλούν «επενδυτές».

Ο άνδρας που τραβάει το βίντεο δηλώνει πως δεν μπορεί να βρει την αστυνομία στο τηλέφωνο.
Μάλιστα, στρέφει τα βέλη του και προς τον στρατό και την Πυροσβεστική, λέγοντας πως ενώ καίγεται ο τόπος αυτοί… κάθονται.«Άλλους τέσσερις, άλλους τέσσερις καλούς επενδυτές… Βλέπετε; Μέρα μεσημέρι.
<iframe width="754" height="424" src="/" title="Νέο περιστατικό με &quot;σερίφηδες&quot; να αιχμαλωτίζουν μετανάστες" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>
 
Πού είναι οι Αρχές; Πού είναι οι Αρχές; Πού είναι οι Αρχές;
Άλλους τέσσερις επενδυτές. Παίρνουμε τηλέφωνο την αστυνομία, δεν βγάζει δίκτυο.
Δεν βγάζει δίκτυο. Άλλοι τέσσερις επενδυτές. Καίγεται εδώ, καίγεται ο τόπος καίγεται.
Κι είδαμε ο στρατός κι η πυροσβεστική κάθονταν. Επάνω καίγονται οι κορυφές και δεν έρχεται ούτε αεροπλάνο να τα σβήσει. Τι γίνεται ρε παιδιά; Τι γίνεται ρε παιδιά; Άλλους τέσσερις επενδυτές εδώ. Τι κάνουμε;», αναφέρει ο άνδρας στο παραλήρημά του.
https://www.zougla.gr/greece/plithainoun-oi-aftoklitoi-serifides-ston-evro/