Αστυνομικοί προχώρησαν σε έλεγχο περίπου στις 23:30, σε τρία οχήματα και δύο δίκυκλα που συνολικά επέβαιναν 16 άτομα στην περιοχή της Κρήνης, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν ύποπτη δράση και κίνησαν τις υποψίες των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ..

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου των 16 ατόμων και των οχημάτων εντοπίστηκαν πυρσοί, full face και ρόπαλα, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, διαπιστώθηκε ότι ήταν οπαδοί του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι 16 προσαχθέντες ρωτούσαν πολίτες «τι ομάδα είσαι».

Ακολούθως προσήχθησαν στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης όπου η ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποίησε τρεις συλλήψεις.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα που αφορούν την παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων, καθώς και βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις σχηματίστηκε κατά των τριών ατόμων που συνελήφθησαν.

Η σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει ότι πρόκειται για νεαρούς, ηλικίας 21, 26 και 27 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα που αφορούν την παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων, καθώς και βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις.