Τρίτη 14  Μαϊου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Παρατείνονται τα προγράμματα για την εγκατάσταση συστημάτων θέρμανσης σε Φλώρινα, Τρίπολη και Κόρινθο – Στις 15 Σεπτεμβρίου εκπνέει η προθεσμία

 
Παρατείνονται τα προγράμματα για την εγκατάσταση συστημάτων θέρμανσης σε Φλώρινα, Τρίπολη και Κόρινθο – Στις 15 Σεπτεμβρίου εκπνέει η προθεσμία
 

Παράταση δόθηκε από το ΥΠΕΝ στα προγράμματα επιδότησης για αντικατάσταση συστημάτων θέρμανσης σε Φλώρινα, Τρίπολη και Κόρινθο.

Σύμφωνα με τις αποφάσεις που αναρτήθηκαν στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, παρατείνεται έως και τις 15 Σεπτεμβρίου, η περίοδος όπου μπορούν να υποβάλλονται αιτήσεις από νοικοκυριά των παραπάνω περιοχών, για την εγκατάσταση συστημάτων θέρμανσης φυσικού αερίου.

Υπενθυμίζεται ότι, τα προγράμματα, αφορούν από τη μία, τους δημότες Τρίπολης και Κορίνθου, που επιθυμούν να συνδεθούν με το δίκτυο του φυσικού αερίου που διαχειρίζεται η HENGAS, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η αντικατάσταση των συστημάτων θέρμανσής τους.

Ο προϋπολογισμός της εν λόγω δράσης ανέρχεται στα 11.76 εκατ. ευρώ και φορέας υποδοχής των αιτήσεων, ελέγχου, πιστοποίησης και καταβολής της επιχορήγησης είναι η HENGAS.

Από την άλλη, υλοποιείται η δράση προϋπολογισμού 19,6 εκατ. ευρώ, για τους δημότες Φλώρινας, που πρόκειται να συνδεθούν με το -υπό κατασκευή- δίκτυο διανομής φυσικού αερίου της ΔΕΔΑ, υποβάλλοντας αντιστοίχως αίτηση στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

Σημειώνεται ότι οι εργασίες κατασκευής του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στη Φλώρινα, με κύριο του έργου τη ΔΕΔΑ, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και θα ολοκληρωθούν εντός του 2024. Οι πρώτες συνδέσεις καταναλωτών αναμένεται να ενεργοποιηθούν προς το τέλος του τρέχοντος έτους. 

https://energypress.gr/news/parateinontai-ta-programmata-gia-tin-egkatastasi-systimaton-thermansis-se-florina-tripoli-kai



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021