Τρίτη 14  Μαϊου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Eορδαία: Υποψήφιος Δήμαρχος Εορδαίας με την «Λαϊκή Συσπείρωση» ο Πέτρος Ταταρίδης

Την δέσμευση του, ότι θα παλέψει μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο για τα προβλήματα του λαού και θα αγωνιστεί για την επίλυση τους, έδωσε στη διάρκεια εκδήλωσης – παρουσίασης του Δημοτικού ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» ο υποψήφιος Δήμαρχος Εορδαίας  Πέτρος Ταταρίδης ενώ ανακοινώθηκαν τα πρώτα σαράντα ονόματα των Υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του κεντρικού ψηφοδελτίου.

Πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, παιδικοί σταθμοί, θέρμανση, γενικότερα ζητήματα της καθημερινότητας, θα βρεθούν στο επίκεντρο της προεκλογικής περιόδου, σε έναν Δήμο, όπως υποστήριξε ο κ. Ταταρίδης, «ακριβό και με ανισότητες». Δήλωσε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα της μάχης αυτής την οποία θα διεξάγει με αξιώσεις απέναντι στους συνυποψήφιους του, και  ως απόρροια της δύναμης των πρόσφατων εθνικών εκλογών  που έδωσε ο Λαός στο Κ Κ Ε, για να προσθέσει πως «ο  Λαός της Εορδαίας θα ψηφίσει ΛΑ. ΣΥ και θα μείνει ΛΑ .ΣΥ, και όχι αυτά που συνέβησαν το προηγούμενο διάστημα, όπου ένα μέρος του εκλογικού σώματος ψήφισε κάτι άλλο και στο τέλος προέκυψε κάτι διαφορετικό, με όλες τις συμμαχίες και τις συμπράξεις».

Στην ίδια εκδήλωση μίλησε και ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στη Δ. Μακεδονία Νόντας Στολτίδης αναλύοντας τους άξονες της προεκλογικής του εκστρατείας.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021