Κυριακή 1  Οκτωβρίου  2023 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Πολιτικός διπολισμός ή κουτοπονηριές του κυρίου Κασαπίδη;

Πολιτικός διπολισμός ή κουτοπονηριές του κυρίου Κασαπίδη;

 

Συνιστά ο ίδιος, αρνητικό ήρωα σε Σαιξπηρικό δράμα, κάθε κίνηση του τον βυθίζει περισσότερο στον σκοτεινό κόσμο που ζει.

Είναι ατελείωτος ο κατάλογος των παραπτωμάτων, τις αστοχίες δεν τις συμπεριλαμβάνω, διότι μπρος στα παραπτώματα του είναι ήσσονος σημασίας.

Την τελευταία δήλωση του ας την δούμε έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον

Προειδοποίηση Κασαπίδη: “Κινδυνεύουμε να αναπτυχθούν εδώ 800.000 στρέμματα φωτοβολταϊκά, θα αλλάξει το μικρόκλιμα

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Westchannel, το βράδυ της Παρασκευής 2/7, ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Γ. Κασαπίδης, αναφερόμενος στις επενδύσεις φωτοβολταϊκών στην περιοχή, είπε: “Δε μπορεί η Δ. Μακεδονία να γίνει ένα απέραντο κάτοπτρο. Κινδυνεύουμε να αναπτυχθούν εδώ 800.000 στρέμματα φωτοβολταϊκά. Θα αλλάξει το μικροκλίμα. Έχουμε πληροφορείς ότι ειδική μελέτη στην Αμερική, όπου εκεί προηγούνται οι επενδύσεις σε φωτοβολταϊκα, καταδεικνύει ότι με με την ανάπτυξη μεγάλου αριθμού φωτοβολταϊκών, σε μεγάλες εκτάσεις σε μια περιοχή, αλλάζει το μικροκλίμα και δημιουργεί έντονα μετεωρολογικά φαινόμενα, δηλαδή τυφώνες, χαλαζοπτώσεις και καταιγίδες. Δε θέλει κανένας μας να ζήσει τέτοιες καταστάσεις και να είμαστε υπαίτιοι εμείς. Το ερευνήσαμε ενδελεχώς κι όταν έχω τη μελέτη στα χέρια μου θα την παρουσιάσω”, είπε ο Γ. Κασαπίδης εξηγώντας πως ακριβώς αλλάζει το μικροκλίμα από τη αντανάκλαση των φωτοβολταϊκών. Παράλληλα, όπως σημείωσε: “Έχουμε συνταρακτικές εξελίξεις στον τομέα των ΑΠΕ. Έρχονται πιο αποδοτικές τεχνολογίες που ακυρώνουν τις υποδομές των φωτοβολταϊκών. Στον ίδιο ή σε μικρότερο χώρο μονάδα επιφάνειας έχουμε μεγαλύτερες αποδόσεις, οπότε ας είναι λίγο προσεκτικοί αυτοί που σπεύδουν να επενδύσουν αυτές τις υποδομές (φωτοβολταϊκά). Γρήγορα θα έχουμε κι εμείς αυτή την τεκμηρίωση για να την παρουσιάσουμε στους συμπολίτες μας που ενδιαφέρονται”.

Εδώ οφείλουμε να κάνουμε μια ανασκόπηση για το ποιόν, τον βίο και την Πολιτεία του κυρίου Κασαπίδη, δεν θα πάω προ της εκλογής του ως Περιφερειάρχη, αλλά θα εστιάσω εντός αυτών των 2 Ετών.

Προ των εκλογών διαρρήγνυε τα ιμάτια του , "κανένας μετανάστης του Σύριζα στον Νομό Κοζάνης φώναζε", αμέσως μετά κάνει μια θεαματική κωλοτούμπα όταν ο κύριος Μητσοτάκης ως Πρωθυπουργός φέρνει μετανάστες στο Νομό μας.

Πάει η Περικεφαλαία (ποια περικεφαλαία μια σκουριασμένη κατσαρόλα δέσποζε στην κεφαλήν του), πάνε τα ιδεολογήματα, πάει το επαναστατικό ανυποχώρητο μένος, τι έμεινε ; Μια μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

Δηλαδή τίποτε, υπεύθυνος για τους αφιχθέντες μετανάστες ήτο ο κύριος Μητσοτάκης, η μήνυσις ήταν κατά παντός υπευθύνου. Το έκανε γαργάρα, οποιαδήποτε μετωπική με την Φαμίλια το καταλάβαινε, θα τον γελοιοποιούσε,

Λίγο μετέπειτα σκάει το θέμα της απολιγνιτοποίησης , αυτός και οι 4 Βουλευταί σταύρωσαν την Δυτική Μακεδονία! Άλαλοι, παθητικοί συναινούντες και υποτακτικοί κατέστρεψαν οικονομικά 4 Νομούς.

Λίγο μετέπειτα, ως παρελκόμενο της απολιγνιστοποίησης σκάνε οι ανεμογεννήτριες στο Βέρμιο, Άσκιο και Βέρνον.

Βάζει πλάτη, διευκολύνει τον κύριο Άδωνη και Χατζηδάκη, σε όποια ανωμαλία αυτοί καταθέτουν στο τραπέζι.

Βέβαια βλέπει την Δημοκοπική του κατρακύλα, την αγανάκτηση του Κόσμου, την στόχευση του από το ανερχόμενο οικολογικό κίνημα και προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.

Στέλνει τον Αντιπεριφερειάρχη του (του ιδίου πολιτικού ηθους) να φωνάζει μπρος το μπλοκ ότι η Περιφέρεια είναι με το κίνημα.

Δεν παγώνει το Μελάνι , υπάρχουν ασφαλιστικά μέτρα και εκκρεμεί δίκη εναντία στην εγκατάσταση αιολικών πάρκων στο ΝΥΜΦΑΙΟ και φυσικά είναι εξαφανισμένος ο κύριος Κασαπίδης, ο νέος Πατριάρχης της ΦΑΜΙΛΙΑΣ "τον αυτοφόρησε Πολιτικά" (σημαίνει του ξεκόλλησε το αυτί, αν προσέξετε το αριστερό είναι πιο μεγάλο, το δεξί δεν το πείραξε από σεβασμό στην γεωγραφική του θέση).

Ενδιάμεσα χρονικά, σε αυτά τα γεγονότα συνωμοτεί να μετατρέψει μια πλειάδα χωριών, Κομνηνά, Μεσόβουνο, Πύργους, σε Σκουριές Χαλκιδικής! Προσέξετε χωριά που το εισόδημα τους είναι το υψηλότερο των χωριών με αγροτικές καλλιέργειες σε όλη την Ελλάδα.

Λίγο προγενέστερα, μοιράζει το πακέτο των 40 εκατομμυρίων που έπρεπε να πάει σε όλες τις επιχειρήσεις της Περιφέρειας στους πολιτικούς γνώριμους και φίλους του, αποκλείοντας τα 2/3 των επιχειρήσεων που υπέβαλαν αίτηση.

Εντός δύο ετών, αυτός και η παρέα του σταύρωσαν κυριολεκτικά την Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας, ποιος ξέρει φίλοι μου τι μας περιμένει ακόμη θλιβερά 2 έτη…Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021