σεξουαλική παρενόχληση
 

Τον τρόμο που έζησε τα ξημερώματα της Πρωτομαγιάς, όταν τρεις άνδρες την παρενόχλησαν σεξουαλικά, καθώς επέστρεφε στο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη, περιέγραψε μία 23χρονη.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της, η 23χρονη περπατούσε προς το σπίτι της όταν την πλησίασαν τρεις αλλοδαποί άνδρες. Ένας από αυτούς την έπιασε από το µάγουλο και της είπε: «τι όμορφη είσαι». Οι τρεις άνδρες προσπάθησαν να τη στριμώξουν, αλλά εκείνη κατάφερε να ξεφύγει και πλησίασε για βοήθεια έναν άνδρα που είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του.

«Από θαύμα ζω» τονίζει στην ανάρτησή της η 23χρονη.

 

Αναλυτικά η ανάρτηση της 23χρονης:

«Πώς μπορεί μέσα στην ημέρα να περνάς καλά με την παρέα σου και μετά να νομίζεις ότι ήρθε το τέλος σου.

 

00:25 περίπου φτάνω στη Στροφή Επταλόφου Θεσσαλονίκης. Περνάω την αερογέφυρα για να πάω σπίτι μου. Όχι, δεν μπορώ να πάω από άλλου με το νυχτερινό. Ή από Ν.Σ Σταθμό ή από αερογέφυρα. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα δηλαδή. Τουλάχιστον έχει σεκιουριτά κάτω στο αμαξοστάσιο και νιώθεις κάπως καλύτερα.

Έρχονται τρεις άνδρες (κατά πάσα πιθανότητα από το Μπανγκλαντές. Πώς το νομίζω; Μένω Δυτικά της Θεσσαλονίκης και τα χαρακτηριστικά της κάθε φυλής τα έχω – σχεδόν – μάθει).

Έρχονται. Ο εγκέφαλος δίνει εντολή να φύγω. Αλλά πάω με πολύ αργά βήματα προς τα πίσω. Απλώς δεν μπορούσα να τρέξω, σταμάτησε να δίνει εντολή. Έρχονται κατά πάνω μου. Σταματάω. Λέω “Μαρία, τι στο καλό κάνεις; Τρέξε!”. Δεν το έκανα. Με περικυκλώνουν με αποτέλεσμα να κολλήσω στα κάγκελα. Και ξέρετε, μια λάθος κίνηση και πέφτεις προς τα πίσω, πιθανό να χάσεις τη ζωή σου. Μην το ξεχνάμε. ο Α από μπροστά μου, ο Β από δεξιά και ο Γ από αριστερά.