Κυριακή 16  Ιουνίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Ptolemais-post: Χθες το Μάτι σήμερα νέα τεραστίων διαστάσεων καταστροφή-Ύψιστη ανάγκη το Εθνικό Συμβούλιο αντιμετώπισης καταστροφών

Ptolemais-post: Χθες το Μάτι σήμερα νέα τεραστίων διαστάσεων καταστροφή-Ύψιστη ανάγκη το Εθνικό Συμβούλιο αντιμετώπισης καταστροφών

Λείπει βέβαια από τα κανάλια η αποκρουστική φυσιογνωμία του κύριου Άδωνη να ουρλιάζει, να ψευδίζει, να πετά σάλια και να παραληρεί από μίσος. Λείπει διότι κρύφτηκε στο λαγούμι του.

Ύψιστη πλέον ανάγκη η Δημιουργία Εθνικού Συμβούλιου με τους αρχηγούς όλων των κoμμάτων για την αντιμετώπιση δυο Εθνικών απειλών, αυτή των Τούρκων και δεύτερη των Πυρκαγιών.

Είναι μακροχρόνια και για αυτό διαχρονικά τα προβλήματα, χρίζουν Εθνικής  προσπάθειας αντιμετωπίσεως!!!

Οι υλικές ζημίες σε αυτήν την καταστροφή είναι πολλαπλάσιες του Ματιού! Ελπίζω να μην βγει ο κύριος Τσίπρας σαν τον "Χαμογελαστούλη"  και να φωνάζει μέσα στην Βουλή "νάτος νάτος ο Μ…. ο φευγάτος".

Αυτά πρέπει να σταματήσουν και να σταματήσουν οι βουλεταί να συνιστούν παιδική χαρά με τις ανοησίες που εκστομίζει συνεχώς εις εκ των Αρχηγών του Κοινοβουλίου.

Η καταστροφή τώρα, πιο πριν το Μάτι, πιο πριν η Πελοπόννησος έχουν την ίδια κοιτίδα ανάφλεξης! Το ανέτοιμο κράτος, το νταλαβέρι και την συναλλαγή, την άγραν ψήφων και την υπερεκτίμηση δυνατοτήτων.

Όλα αυτά δημιούργησαν μια τεραστία παθογένεια.

Σχηματικά κάπως έτσι έγινε

  • Κάποιος με οικονομικό πλεόνασμα έκτισε βίλα μέσα στο δάσος
  • Πίεσε και χρημάτισε και πήρε ρεύμα.
  • Τον είδε κάποιος άλλος και έκτισε δίπλα.
  • Έγινε οικίσκος, μετά οικισμός και μετά κατέφθασε ο λεβέντης ο Βουλευτής ο Εκπρόσωπος του Έθνους, και ο Οικισμός έγινε Κοινότητα.
  • Μετά 1-2 γενεές η φωτιά κατέκαψε τα πάντα και ο απερίσκεπτος απόγονος που στρογγυλοκάθισε μέσα στο δάσος αγανακτισμένος φωνάζει, μας κάψανε.
  • Ετσι έγινε
  • Εθνικό συμβούλιο με όλα τα κόμματα! Έτσι αντιμετωπίζεται….


Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021