Δευτέρα 17  Ιουνίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Σκάνδαλο υποκλοπών: Να παρέμβουν οι Αρχές ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ για τον δημοσκόπο του Μαξίμου

Σκάνδαλο υποκλοπών: Να παρέμβουν οι Αρχές ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ για τον δημοσκόπο του Μαξίμου

Οι αποκαλύψεις της «Εφ.Συν.» στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας. •Σκληρή δήλωση από τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για τα εικονικά τιμολόγια στην εταιρεία δημοσκοπήσεων Marc από την «Ιονία Τεχνική». •Εξηγήσεις από τον πρωθυπουργό ζητά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Τεράστιες διαστάσεις λαμβάνουν οι αποκαλύψεις για το σκάνδαλο των υποκλοπών με τον ΣΥΡΙΖΑ να καλεί τον εισαγγελέα να παρέμβει μετά το πρωτοσέλιδο της ΕΦ.ΣΥΝ.
Η εφημερίδας μας, που έχει πρωτοστατήσει μαζί με άλλα μέσα στις αποκαλύψεις, συνεχίζει τη δημοσιογραφική έρευνα φέρνοντας στο φως της δημοσιότητας νέες πτυχές της υπόθεσης.
Σήμερα αποκαλύπτει μια σειρά από τιμολόγια που εξέδωσε η εταιρεία «Ιονία Τεχνική» ύψους κάποιων χιλιάδων ευρώ κατά το χρονικό διάστημα 2018-2020 προς την εταιρεία δημοσκοπήσεων Marc.
«Είναι ομολογουμένως εντυπωσιακό πως μια εταιρεία που έως το 2018 δεν υπέβαλλε δηλώσεις, είχε επί σειρά ετών σχεδόν μηδενικούς τζίρους και κυρίως είχε ως αντικείμενο χωματουργικές εργασίες, βρέθηκε να συναλλάσσεται με μια μεγάλη δημοσκοπική εταιρεία την ίδια περίοδο που εξέδιδε σειρά εικονικών τιμολογίων για την εταιρεία Krikel» αναφέρει μεταξύ άλλων το ρεπορτάζ του Δημήτρη Τερζή.
Η αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης
«Πρόκειται για ένα ακόμη πλήγμα στη χαμένη αξιοπιστία των δημοσκοπήσεων αλλά και του πολιτικού μας συστήματος. Αναμένουμε τη παρέμβαση του εισαγγελέα, όπως ο νόμος προβλέπει για υποθέσεις οικονομικού εγκλήματος όπως το ξέπλυμα. Κυρίως όμως αναμένουμε εξηγήσεις τόσο από τον κ. Μητσοτάκη που οφείλει να απαντήσει με ποιον τρόπο πληρώνει τις δημοσκοπήσεις που παραγγέλνει, όσο όμως και από τον κ. Πιτσιλή της ΑΑΔΕ», σχολιάζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Νάσος Ηλιόπουλος.
Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες της «Εφ.Συν.», σε αυτή την τριετία η «Ιονία Τεχνική» εξέδωσε συνολικά 29 τιμολόγια προς τη Marc και πιο συγκεκριμένα: το 2018 εξέδωσε 12 τιμολόγια, το 2019 εξέδωσε 9 τιμολόγια και το 2020 άλλα 8, συνολικού ύψους 239.194 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Αξίζει να σημειωθεί πως τα τιμολόγια αυτά αποτυπώνονται στις συγκεντρωτικές καταστάσεις της «Ιονίας Τεχνικής».

https://www.efsyn.gr/politiki/antipoliteysi/371745_skandalo-ypoklopon-na-paremboyn-oi-arhes-zita-o-syriza-gia-ton

 


Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021