Τετάρτη 24  Ιουλίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Συνεδρίασις Περιφερειακού Συμβουλίου: "Πολιτικό Bullying" στον Περιφερειάρχη από το σύνολον της Αντιπολιτεύσεως

Συνεδρίασις Περιφερειακού Συμβουλίου: "Πολιτικό Bullying" στον Περιφερειάρχη από το σύνολον της Αντιπολιτεύσεως

Πολεμικό κλίμα και ασταμάτητα χτυπήματα από το σύνολο της Αντιπολιτεύσεως που συμπαρατάχτηκε σύσσωμη με βάση το θέμα του Περδίκκα.

Ομηρικές στιγμές.

Η Πρόεδρος τελούσα εν αταξία, προσπαθούσε να μαζέψει τα πυραυλικά χτυπήματα εκτρέποντας συνεχώς τη συζήτηση, δεν ήταν μόνον ανιθεσμικός ο ρόλος της αλλά άκομψος και πομπώδης, δεν είχε καμία υποστήριξη από τον Συνδυασμό της οπότε το πράγμα, πήγαινε και στράβωνε.

Ο Περιφερειάρχης ως συνήθως άνευρος και προχειρόλογος φαινόταν να μην κατανοεί τι ακριβώς συμβαίνει.

Το λόγο εν αρχή έλαβε η κυρία Ζεμπιλιάδου, υλοποιώντας την υπόσχεση της ότι θα βάλει το ζήτημα στο Περιφερειακό Συμβούλιο με τον όποιο τρόπο, οι αντιπαραθέσεις με το εξωθεσμικό Προεδρείο ήταν ατέλειωτες.

Σε δυο άξονες κινήθηκε

Α. Τα ανταποδοτικά οφέλη

Β. Την απολύτως αυθαίρετη επιβολή χωματουργικών παρεμβάσεων εντός της Κοινότητος Περδίκκα και εν αγνοία της.

Στο χορό μπήκε και ο κ. Καρυπίδης, άργησε λίγο, δηλαδή αρκετά, αλλά ήταν υπέρμετρα μαχητικός και στήριξε τις παρεμβάσεις της κ. Ζεμπιλιάδου.

Τη φωτιά πήγε να σβήσει ο κ. Τσιούμαρης, αλλά τη ντουμάνιασε αναφέροντας το Δήμαρχο Πτολεμαΐδας και ρωτώντας που είναι, επικαλέσθηκε ότι ήθελε να τον προστατέψει αλλά, τον πολιτικά μπερδεμένο αρχηγό του ήθελε να προστατέψει.

Ζούμε στη χώρα των Αρχηγών!!!!

Στην πρόταση της κυρίας Ζεμπιλιάδου να συζητηθεί εκτός ημερησίας διατάξεως το θέμα και να αποφασιστεί διακοπή των εργασιών της εταιρίας, έκαναν τα πάντα για να πνίξουν το θέμα. Η χειρ του Μητσοτάκη είναι μακρύτατη και εύκολα μπορεί να μεγαλώσει το καλό, το δεξί αυτί, τόσο του Περιφερειάρχη όσο και των συνεργατών του.

Όλο το τόξο των προοδευτικών δυνάμεων της Αντιπολιτεύσεως εμφανίστηκε συμπαγές.
Ο κύριος Καρυπίδης μίλησε με άκρως απαξιωτικό τρόπο για τον Τσάκα της ΔΕΔΑ, ας μείνουμε ότι τον είπε απόλυτα αναξιόπιστο, η φράση του είχε πολύ μα πολύ δηλητήριο.

Ιστορικές στιγμές σήμερα στο Περιφερικό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας, με τον κύριο Κασαπίδη να ξεπουπουλιάζεται κανονικά…..

Η κυρία Βέττα έλαμψε δια της απουσίας της, αλήθεια έχουν συναίσθηση ορισμένοι αναφερόμενοι στην Αριστερά! Ποια Αριστερά; Του Κορδάτου, τη Βελουχιωτική, την Αριστερά του Λαμπράκη, την Αριστερά των αγώνων και των κινημάτων, έχουν συναίσθηση ότι ως βουλευτές μπαίνουν μπροστά και στηρίζουν την Κοινωνία και δεν υποκρύπτονται από πίσω της!!!!

Η Εορδαία πρέπει να έχει 5-6 Περιφερειακούς Συμβούλους, δεν γνωρίζουμε τον αριθμό τους διότι δεν τρέχουμε ολημερίς και ολονυχτίς σε δεξιώσεις όπως αυτοί, οπότε και δεν τους γνωρίζουμε, αλήθεια θα έρθουν να ζητήσουν ψήφο και πάλι!!! Εδώ είμαστε με ανοιχτούς λογαριασμούς.

Υ.Γ.

Υπήρξαν διαρκείς παρεμβάσεις του κυρίου Ισαάκ Νικολαΐδη και του κυρίου Μήτκα, ο πρώτος είναι πασίγνωστος, ο δεύτερος βετεράνος συνδικαλιστής και μόνιμος κάτοικος Περδίκκα, δεν τους εδόθη ο λόγος.

Δεν το έβαλαν κάτω, απευθυνόμενοι εις την Πρόεδρο που τους είπε να φέρουν το Δήμαρχο να θέσει τα ζητήματα, απήντησαν: Να έρθει αυτή στην Εορδαία αύριο, στο Δημοτικό Συμβούλιο και να τοποθετηθεί. Βέβαια τα "Κασαπιδάκια δεν έχουν τέτοιες ευαισθησίες" είναι γνωστό αυτό.



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021