Τρίτη 23  Ιουλίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Βγάζουν στο δρόμο την Ιωάννα Κολοβού για 15.000 ευρώ - Κινητοποίηση έξω από το σπίτι

Βγάζουν στο δρόμο την Ιωάννα Κολοβού για 15.000 ευρώ - Κινητοποίηση έξω από το σπίτι

Aλληλέγγυοι, φίλοι και μέλη της Ενωτικής Πρωτοβουλίας κατά των Πλειστηριασμών βρίσκονται έξω από το σπίτι της Ιωάννας Κολοβού στα Ανω Ιλίσια, το οποίο οι τράπεζες βγάζουν «στο σφυρί» για χρέος 15.000 ευρώ.

Η χαμηλοσυνταξιούχος δημοσιογράφος και επί 40 χρόνια συνεργάτιδας του Μίκη Θεοδωράκη αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και έχει γιο στο φάσμα του αυτισμού.

Η ίδια το πρωί ενημέρωσε μέσω Facebook ότι έφτασε ο δικαστικός κλητήρας για να της κάνει έξωση από το διαμέρισμά της, που αποτελεί την πρώτη και μοναδική της κατοικία.

Σε χθεσινή, δραματική, ανάρτησή της σημείωνε πως η «Δευτέρα είναι η μέρα με τις περισσότερες αυτοκτονίες παγκοσμίως. Είναι επίσης η ημέρα που τα ζόμπι, oi βρυκόλακες και λοιπά horror τέρατα, ξυπνάνε από τον σαββατοκύριακο λήθαργό τους  και ζητάνε να πιούν αίμα. Στην  προκείμενη περίπτωση θα έλθουν στο σπίτι μου για να το ...πάρουν! 

»Το μοναδικό σπίτι που έχω και που η Τράπεζα χωρίς να έχω πάρει κανένα δάνειο, με "μοχθηρή" πονηριά τρωκτικού και καταπατώντας κάθε στοιχειώδη έννοια συνταγματικού δικαίου,  το πούλησε σε έναν προφανώς γνωστό της, με τις γνωστές "συναλλαγές" που κάνουν μαζί... Θα πρέπει να είσαι πολύ βασανισμένη, ακρωτηριασμένη, ανάπηρη  ψυχή για να αγοράσεις σπίτι από πλειστηριασμό. Θα πρέπει να είσαι πολύ σάπιος μέσα σου, αλλιώς δεν αντέχεται».

«Λοιπόν κύριε Α. ελάτε, με το δούλο σας, τον αποτυχημένο κλητήρα , σας περιμένουμε! Είμαστε σε ετοιμότητα όλοι εδω, όλοι μαζί, η γειτονιά, οι συνάδελφοι με τις κάμερες  τα ΜΜΕ και πλήθος αγωνιστικές συλλογικότητες  (τις ξερετε άλλωστε) που βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού. Α και μια συμβουλή: για να κάνετε περισσότερο εφε, ελατε με καναδυο διμοιρίες ΜΑΤ, γράφουν καλύτερα στην κάμερα, ξέρετε εσείς...»

Από την ώρα που έγινε γνωστή η υπόθεση έχει ξεσπάσει κύμα αλληλεγγύης από πολίτες, συναδέλφους της, μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΜΕ, προκειμένου να αποτραπεί η προσπάθεια να πεταχτεί η γυναίκα εκτός της οικίας της, ενώ την συμπαράστασή της έχει εκφράσει η ΕΣΗΕΑ.



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021