Δευτέρα 22  Ιουλίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Και μπόνους 16 εκατ. ευρώ δίνει ο Στάσσης στον εαυτό του και τα golden boys;

Και μπόνους 16 εκατ. ευρώ δίνει ο Στάσσης στον εαυτό του και τα golden boys;

Έντονη αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά από νέο δημοσίευμα για τον πρόεδρο της ΔΕΗ, με την Κουμουνδούρου να βάζει στο κάδρο των ευθυνών τον Κ. Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Δημοκρατία», το οποίο δημοσιεύεται αύριο, ο Γιώργος Στάσσης φέρεται να ετοιμάζει πάρτι με τα λεφτά της ΔΕΗ, κάνοντας δώρο στον εαυτό του και άλλα μεγαλοστελέχη της επιχείρησης 1.856.000 μετοχές, εξαργυρώνοντας την μεγάλη αύξηση εσόδων της εταιρείας λόγω ενεργειακής ακρίβειας και ρήτρας αναπροσαρμογής που ξεπερνά το 1 δισ. ευρώ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία σημειώνει ότι οι σχεδόν δύο εκατομμύρια μετοχές της ΔΕΗ έχουν αξία που ξεπερνά τα 16 εκατομμύρια ευρώ και καλεί τον πρωθυπουργό να τον απομακρύνει από τη θέση του. «Εάν συνεχίσει να τον καλύπτει, τότε λειτουργεί με δική του εντολή» σχολιάζει σε υψηλούς τόνους.

Η ανακοίνωση

Μπόνους Στάσση 16 εκατ. ευρώ στον εαυτό του ενώ οι πολίτες αδυνατούν να πληρώσουν λογαριασμούς – Αν ο κ. Μητσοτάκης συνεχίσει να τον καλύπτει, τότε λειτουργεί με δική του εντολή

Ο κ. Στάσσης προφανώς δεν βγαίνει με 360.000 ευρώ το χρόνο, δηλαδή 1.000 ευρώ τη μέρα (σε αντίθεση με τα 60.000 του προκατόχου του επί ΣΥΡΙΖΑ) και για αυτό, όπως αποκαλύπτει η Κυριακάτικη Δημοκρατία, αποφάσισε να δώσει επιπρόσθετο μπόνους στον εαυτό του και τα υπόλοιπα γαλάζια golden boys του κ. Μητσοτάκη, 1.856.000 μετοχές της ΔΕΗ, αξίας άνω των 16.000.000 ευρώ. 

Αυτά, την ώρα που οι πολίτες δεν μπορούν όχι απλά να πληρώσουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, αλλά ούτε να αγοράσουν τα απαραίτητα για να βγάλουν το μήνα. Τώρα εξηγείται γιατί ο κ. Μητσοτάκης κόπτεται να ανέβει η μετοχή της ΔΕΗ ενώ πνίγονται νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Όπως επίσης και ποιοι ακριβώς είναι οι «τζαμπατζήδες» που κατήγγειλε ο κ. Οικονόμου.

Τα πράγματα πλέον είναι ξεκάθαρα:  

Εάν ο κ. Μητσοτάκης συνεχίσει να καλύπτει το πλιάτσικο του εκλεκτού του και δεν τον αποπέμψει, ακυρώνοντας φυσικά και το μπόνους, σημαίνει ότι ο κ. Στάσσης λειτουργεί απλά ως μπροστινός με δική του εντολή.

Αυτό είναι το δεύτερο «χτύπημα» για τον εκλεκτό του πρωθυπουργού για τη ΔΕΗ, καθώς δεν έχει ακόμη καταλαγιάσει ο ορυμαγδός αντιδράσεων για δημοσίευμα (πάλι της Δημοκρατίας) σύμφωνα με το οποίο ο Γ. Στάσσης, χτίζει ένα υπερπολυτελές σπίτι στη Τζια 749 τ.μ.

Η κυβέρνηση έχει δεχθεί σφοδρή κριτική με αφορμή τις αποκαλύψεις αυτές, όμως έσπευσε να καλύψει πλήρως το μεγαλοστέλεχος της εταιρείας, ο οποίος πληρώνεται με χίλια ευρώ την ημέρα.


Πες πες, παλεύουν να πείσουν από την κυβέρνηση για τα 1.000 ευρώ τη μέρα στον Στάσση
Σε πρωτοφανή εκστρατεία να «ξεπλύνουν» το όνομα του προέδρου της ΔΕΗ μετά τις αποκαλύψεις για το ανάκτορο που χτίζει στη Τζιά και τη δυσθεώρητη αμοιβή του έχουν αποδυθεί στην κυβέρνηση.
Πες πες, παλεύουν να πείσουν από την κυβέρνηση για τα 1.000 ευρώ τη μέρα στον Στάσση
Η αποκάλυψη της εφημερίδας «Δημοκρατία» είναι ενδεικτική για τους άριστους του επιτελικού κράτους: ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ κ....



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021