Δευτέρα 22  Ιουλίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Πολιτίδης Χρήστος: Τι μέλλει γενέσθαι για τη ΔΕΗ V

Πολιτίδης Χρήστος: Τι μέλλει γενέσθαι για τη ΔΕΗ V

Ο εν "αποδρομή" ευκαιριακός Πρωθυπουργός, υπό την απειλή επερχομένης οικονομικής καταστροφής στη Χώρα έδωσε το δικό του ορίζοντα.

Ο οποίος και είναι (ομιλεί ο ίδιος):

Εάν με τη λήξη του πολέμου, οι τιμές φυσικού αερίου κάνουν βουτιά (σενάριο που συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες), η ΔΕΗ θα μπορούσε να σκεφτεί την γρήγορη χρονικά μετατροπή της Πτολεμαΐδας 5 στο συγκεκριμένο καύσιμο. Εάν αυτό δεν συμβεί και η ΕΕ ανακοινώσει το Μάιο μια πολιτική περιορισμού για τη χρήση του αερίου, τότε το σενάριο μετατροπής της Πτολεμαΐδας 5 σε μονάδα αερίου από το 2025 και μετά, θα απομακρυνθεί. Το τι θα ανακοινώσει η Κομισιόν αναμένει η ΔΕΗ για να δει τι θα κάνει. Αλλιώς θα κινηθεί αν η ΕΕ δεχθεί την ένταξη των μονάδων φυσικού αερίου σε μηχανισμό επιδότησης Capacity Reserve Mechanism (CRM) ή ΑΔΙ και διαφορετικά στην αντίθετη περίπτωση.

Αυτά δήλωσε ο Πρωθυπουργός, ο οποίος υπό το βάρος των πολιτικών εξελίξεων αντιγράφει το δεξί του χέρι τον κύριο Γεωργιάδη, στις πολιτικές πιρουέτες.

Αυτά αφορούν τη δική του υποκειμενική εκτίμηση.

Υπάρχει ο παράγοντας Λαός και οι εκλογές (που σύντομα θα προσφύγει)! Το πιο πιθανό είναι να μην ξαναδούμε ενεργά στην πολιτική τον κύριο Μητσοτάκη μετά την διαφαινόμενη ήτα του.

Με δεδομένα ομιλούμε, στην πολιτική βέβαια υπάρχουν συνεχείς ανατροπές.

Οπότε και η ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ 5 βρίσκεται επάνω στον πάγκο του χασάπη, το μέλλον της θα κριθεί από το πολιτικό μέλλον του Πρωθυπουργού!!!!!



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021