Δευτέρα 22  Ιουλίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Ο Ζελένσκι απομάκρυνε δύο κορυφαίους στρατηγούς του

Ο Ζελένσκι απομάκρυνε δύο κορυφαίους στρατηγούς του

 Τους χαρακτήρισε «αντιήρωες» κατά το χθεσινοβραδινό διάγγελμα του. «Παραβίασαν τον στρατιωτικό όρκο πίστης στον Ουκρανικό λαό», είπε και υπογράμμισε πως τώρα δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί αλλά στο μέλλον «όλοι θα τιμωρηθούν».
Σημαντικές αποφάσεις έλαβε ο Ουκρανός πρόεδρος, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, κάνοντας γνωστό πως απομάκρυνε δύο κορυφαίους στρατηγούς του.
«Σήμερα ελήφθη μια ακόμη απόφαση που αφορά αντιήρωες. Τώρα δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με όλους τους προδότες. Αλλά τελικά όλοι θα τιμωρηθούν», ανέφερε ο Ζελένσκι στο χθεσινοβραδινό διάγγελμα του που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Όπως μετέδωσε με το CNN απομακρύνθηκαν οι: Naumov Andriy Olehovych, πρώην αρχηγός του Κεντρικού Τμήματος Εσωτερικής Ασφάλειας της Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ουκρανίας και Kryvoruchko Serhiy Oleksandrovych, πρώην επικεφαλής του τμήματος των Υπηρεσιών Ασφαλείας της Ουκρανίας στην περιοχή της Χερσώνας.
Advertisement
«Αυτοί οι στρατιωτικοί μεταξύ ανώτερων αξιωματικών που δεν έχουν αποφασίσει ποια είναι η πατρίδα τους, που παραβιάζουν τον στρατιωτικό όρκο πίστης στον Ουκρανικό λαό για την προστασία του κράτους μας, την ελευθερία και την ανεξαρτησία αναπόφευκτα θα στερηθούν τους ανώτερους στρατιωτικούς τους βαθμούς. Δεν έχουν καμία θέση εδώ», ανέφερε ο Ζελένσκι.


Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021