Κυριακή 21  Ιουλίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Κινητοποιήσεις απαιτώντας ρεύμα και θέρμανση φτηνά για τον λαό πραγματοποίησαν την Παρασκευή στα κατά τόπους υποκαταστήματα της ΔΕΗ Σωματεία και μαζικοί φορείς σε Πτολεμαΐδα και Κομοτηνή.

Κινητοποιήσεις απαιτώντας ρεύμα και θέρμανση φτηνά για τον λαό πραγματοποίησαν την Παρασκευή στα κατά τόπους υποκαταστήματα της ΔΕΗ Σωματεία και μαζικοί φορείς σε Πτολεμαΐδα και Κομοτηνή.

 Στην Πτολεμαΐδα μετά από κάλεσμα του τοπικού Παραρτήματος του ΠΑΣΑΣ-ΔΕΗ πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στην οποία συμμετείχε και το Σωματείο Εργαζομένων και Εργατοτεχνιτών στην Ενέργεια, ενάντια στις νέες τεράστιες αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ. Διεκδικούν ρεύμα φθηνό για όλο το λαό και κατάργηση των χαρατσιών για τα εργατικά και λαϊκά νοικοκυριά, να μην πραγματοποιηθεί καμία διακοπή ρεύματος σε λαϊκές κατοικίες και σε μικρές επιχειρήσεις κ.ά.
 
«Δεν δεχόμαστε να μας βυθίζουν στα σκοτάδια, να λεηλατούν το εισόδημά μας», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση που μοίρασαν τα μέλη των Σωματείων στον λαό της περιοχής, ενώ παράλληλα καλούσαν σε μαζική συμμετοχή στα συλλαλητήρια που οργανώνονται για τις 26 Φλεβάρη.
 
Στη Κομοτηνή, αντίστοιχη παράσταση διαμαρτυρίας στο υποκατάστημα της ΔΕΗ πραγματοποίησε η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κομοτηνής (ΕΝΙΔΥΚ) στο πλαίσιο του προγράμματος δράσεων και παρεμβάσεων που αποφάσισε μέχρι το συλλαλητήριο της 26ης Φλεβάρη στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής στις 12 μ.
 
«Ρεύμα φτηνό για το λαό, πάρτε πίσω τις αυξήσεις» έγραφε το πανό της ΕΝΙΔΥΚ. Σε συνέντευξη που παραχώρησε  ο πρόεδρος της ΕΝΙΔΥΚ, Βαγγέλης Ευαγγελόπουλος στο «Ράδιο Παρατηρητής» για τον προγραμματισμό δράσης της ΕΝΙΔΥΚ με κλιμάκωση την 26η Φλεβάρη, μεταξύ άλλων στάθηκε στη συρρίκνωση του λαϊκού εισοδήματος, στα ελλιπέστατα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης την ίδια ώρα που στη Βουλή έστησε ένα «πάρτι δισεκατομμυρίων» με τον αναπτυξιακό νόμο, από το οποίο όπως είπε χαρακτηριστικά «απείχαν χαρακτηριστικά οι λαϊκές οικογένειες, οι άνθρωποι του καθημερινού μόχθου».
 
Ο ίδιος κάλεσε όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία εργαζομένων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα της Ροδόπης, όπως και τους Συλλόγους και τις Ενώσεις των Αυτοαπασχολούμενων, όπως για παράδειγμα στο εμπόριο και την εστίαση, αλλά και τους Συλλόγους Αγροτών να συμμετέχουν με αποφάσεις τους στο συλλαλητήριο της 26ης Φλεβάρη στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής.
 


Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021